INTERVIU cu Iustina Entuc si Alexandru Rata, Miss si Mister Boboc 2014 la Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava și-a desemnat la finele săptămânii trecute cei mai frumoși boboci, într-o atmosferă înfricoșătoare, dar plină de mister. În celebrul „Hotel Transylvania” s-au luptat și s-au distrat 20 de tineri frumoși și deștepți, iar la final doar doi au reușit să câștige simpatia bătrânului conte Dracula pentru a primi drept moștenire hotelul.

Iustina Ențuc și Alexandru Rață sunt cei doi tineri care au cucerit prin naturalețe și șarm juriul și au primit titlurile de Miss si Mister Boboc 2014 la Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava.

NewsBucovina.ro continuă să vă prezinte, în exclusivitate, impresiile despre participarea la Balul Bobocilor ale tinerilor desemnați câștigători vineri seara, la Casa de Cultură, la Balul Bobocilor.

 balul bobocilor pedagogic 2014 (95)

NewsBucovina.ro: De ce ați ales Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava?

Iustina Ențuc: Am ales Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” deoarece este o şcoală cu prestigiu, cu foarte bune recomandări, cu profesori bine pregătiţi, iar elevii sunt prietenoşi şi silitori.

Alexandru Rață: Am ales Colegiul Național „Mihai Eminescu” deoarece este un liceu bun, care mă ajută să privesc cu încredere în viitorul meu.

NB: Ce așteptări aveți de la viața de liceeni?

IE: Aşa cum toata lumea ştie, atunci când schimbi ceva în viaţa ta, când începi o nouă etapă, trebuie să te acomodezi încetul cu încetul, de aceea liceul îl voi lua uşor. Mai întai mă voi obişnui cu profesorii și colegii, după care voi începe să îmi clădesc viitorul deoarece liceul este rădacina carierei mele.

AR: Îmi doresc să acumulez multe amintiri plăcute.

NB: De ce ați ales să participați la Balul Bobocilor?

IE: Pentru mine, Balul Bobocilor nu este un concurs, ci o experienţă de viaţă prin care poţi socializa foarte uşor. Îmi plac provocările, iar după părerea mea, Balul Bobocilor este o provocare în care concurenţii îşi pot etala calităţile.

AR: Am ales să particip la Balul Bobocilor deoarece acesta a fost un vis al meu.

NB: Care sunt cele mai plăcute amintiri de la Balul Bobocilor?

IE: Nu am un moment preferat, dar toate momentele pe care le-am petrecut alături de organizatori şi de colegii mei au fost deosebite şi nu le voi uita vreodată.

AR: Cea mai placută amintire a mea de la Balul Bobocilor este premierea, atunci când mi-am auzit numele.

NB: Ce reprezintă pentru voi titlul obținut?

IE: Pentru mine titlul de Miss Boboc înseamnă mult mai mult decât o coroniţă, reprezintă un vis împlinit pe care îl am de mică. Nu m-am aşteptat să câştig, dar odată ce am şansa trebuie să cred în ea cu orice preţ.

AR: Şi pentru mine titlul obținut reprezintă un vis devenit realitate.

NB: Care este principalul vostru atu?

IE: Prietenii, rudele şi alte persoane mi-au spus că frumuseţea este principalul meu atu, dar eu nu cred că viaţa se rezumă doar la asta. După părerea mea, încrederea în mine şi personalitatea m-au pus în evidenţă.

AR: Cred că principalul meu atu este zâmbetul. Îmi place să fiu mereu cu zâmbetul pe buze.

NB: Ce vă place să faceți în timpul liber?

IE: Timpul meu liber îmi place să îl dedic familiei sau prietenilor, dar atunci când vreau să fac mişcare practic diferite sporturi sau mă plimb în natură.

AR: Îmi place să îmi petrec timpul liber cu prietenii.

NB: Ce pasiuni aveți?

IE: Desenul deoarece îmi place să îmi exprim sentimentele, dar şi moda pentru că întotdeauna mi-a plăcut să arăt bine şi să mă îmbrac frumos.

AR: Fotbalul și înotul sunt principalele mele pasiuni.

NB: Ce carieră vă doriți să aveți în viitor?

IE: Sunt hotărâtă de mult timp ce carieră vreau să urmez în viitor, aceasta fiind de medic deoarece îmi place să ajut oamenii. Mai mult ca sigur, medic pediatru pentru că iubesc copiii. Sunt o fire iubitoare, calmă, răbdătoare care atunci când îşi pune ceva în minte face tot posibilul să îşi atingă scopul.

AR: Aș vrea să am o carieră în Poliție sau una sportivă deoarece mă pasionează aceste domenii.

balul bobocilor pedagogic 2014 (65)

balul bobocilor pedagogic 2014 (2)

balul bobocilor pedagogic 2014 (93)

balul bobocilor pedagogic 2014 (91)

 https://www.newsbucovina.ro/galerii-foto/114297/balul-bobocilor-2014-colegiul-national-mihai-eminescu-suceava-galerie-foto

https://www.newsbucovina.ro/monden/114394/iustina-entuc-si-alexandru-rata-miss-si-mister-boboc-2014-la-colegiul-national-mihai-eminescu-suceava


Intră acum și în grupul de