Cum ne imbracam la petrecerea de Revelion? Iata care sunt recomandarile designerului Ioana Iacob


Intră acum și în grupul de

Alegerea ținutei perfecte pentru petrecerea de Revelion se află printre principalele preocupări ale doamnelor și domnișoarelor în această perioadă, toate reprezentantele sexului frumos dorind să strălucească și să intre în noul an cu o stare de bine.

Întrucât Revelionul se apropie cu pași repezi, iar ținuta vestimentară perfectă trebuie să avantaje silueta, să pună în valoare feminitatea și să se înscrie în tendințele modei, designerul vestimentar Ioana Iacob vine în sprijinul tuturor femeilor care doresc să fie cât mai speciale și să îi impresioneze plăcut pe cei apropiați. Tânăra suceveancă a oferit în exclusivitate pentru NewsBucovina.ro cele mai prețioase sfaturi de modă și stil pentru cea mai așteptată petrecere a anului.

Ioana Iacob

NewsBucovina: Cum ne îmbrăcăm de Revelion?

Ioana Iacob:  Toate vrem să fim cât mai speciale și vrem să-i impresionam plăcut pe cei apropiați nouă în noaptea dintre ani, un lucru absolut firesc. Sfatul meu e să ne îmbrăcăm în primul rând pentru Noi! De Revelion, indiferent unde alegem să mergem, e vital să nu uităm acasa zâmbetul, cel mai important accesoriu.

N B: Ce sfaturi ai pentru doamnele și domnișoarele care vor să arate impecabil de Revelion?

I I: Anul acesta sfătuiesc doamnele și domnișoarele să fie cât mai originale, așa cum le spun mereu: „important e să vă simțiți bine” și „atitudinea contează” . Dacă suntem în pană de idei tot timpul putem apela la culoarea roșie, dar numai pentru  lenjerie. Știm că poartă noroc, nu? Nu trebuie să vă asortați cu bradul. Nu puneți pe voi verde, roșu, auriu. Lăsați bradul să se bucure și el de succesul său.

N B: În acest caz, ce culori recomanzi?

I I: Anul 2015 în materie de modă este un an minimalist, simplu, elegant, rafinat și cu bun gust! În 2015 reginele culorilor sunt griurile (nonculorile în general) – alb – negru, brunul, vișiniul, marsala, culoarea vinului ars.

N B: Ce linii vestimentare trebuie să urmăm  în 2015?

I I: Linia vestimentară trebuie să fie foarte clară. Ținutele trebuie să invoce siguranță, putere, încredere. De preferat este o linie geometrică în croială și îndulcită pe alocuri cu broderie foarte prețioasă sau asezonată cu bijuterii statement.

N B: Ce ținute propui reprezentantelor sexului frumos în cea mai importantă noapte din an?

I I: Revelionul 2015 aduce eleganță. Doamnele care întampină noul an la o petrecere glamour au două variante:

Prima schiță constă într-o linie de croi lejeră și geometrică, nu trebuie să pocnească rochia pe noi ca să fim sexy sau extravagante! Recomand o rochie lunga tubulară cu mâneca lungă, spate gol, decolteu acoperit, de o lungime ce acoperă cu mult curaj tocul /pantoful, (de preferat sunt sandalele la rochii elegante!) trebuie să se vadă doar din greșeală atunci când ne așezăm. Rochia de culoare vișinie este alegerea perfectă! Ca accesoriu trebuie să alegem între cercei și colier, niciodată împreună, iar un plic fin din piele doar dacă este nevoie. Coafura trebuie să fie foarte lejeră, eventual messy bob. Evitați „sărmaluțe în par”, vă rog!

A doua schiță este pentru doamnele sau domnișoarele iubitoare de stil masculin. Ele pot asorta la un top cu croi geometric, eventual în T, MINIMALIST, din material prețios, un pantalon cu croiala masculină, deasupra gleznelor, un toc înalt și bijuterii maxi (argintiu-negru sau auriu-vișiniu-marsala).

Pentru varianta de petrecere în familie sau „hang around with friends” este foarte OK daca adoptăm un aer lejer și confortabil.

Schița de linie vestimentară constă într-un deux pieces compus dintr-o camașă vișinie eventual, linie masculină, asortată la un colier și un pantalon în carouri, figurine geometrice sau motive abstracte. Acest model de pantalon poate fi combinat numai cu bluze monocrome.

Să nu uităm de puloverele tip simbol, cu teme sau imprimeuri specifice de iarnă, care ne aduc mereu într-o stare magică de Crăciun. Vă urez cu drag „Crăciun fericit!” Be Magic!

N B: Cu ce surprize vine Joanna Fashion Design în 2015?

I I : Joanna Fashion Design aduce colecția L’effet Muse ce își propune să sublinieze eternul feminin combinând texturi aparent antitetice: stofa și blanurile cu delicatețea dantelei și a cristalelor. Ţinutele colecției pot fi caracterizate ca nonconformiste şi sunt dedicate unui grup destul de restrâns de persoane, nu pentru preţul ofertant, ci pentru faptul că sunt destinate persoanelor cu personalitate puternică şi care vor să deţină un produs unicat, iar ţinuta să aibă amprenta unui designer vestimentar.

Vreau să mulțumesc unor oameni superbi care mereu m-au sustinut, o echipă completă și profesională: Tibi Vintur, Carmen Sveduneac și Maria Ciobanu.

Fii muză, ispită și inspirația pentru cei din jurul tău și poartă Efectul MUSE by Ioana Iacob!

Efectul MUSE by Ioana Iacob (2)

 

 

 

Efectul MUSE by Ioana Iacob (1)

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de