Trupa de muzică folk ICARUS a lansat videoclipul piesei „Tu și toamna”


Intră acum și în grupul de

Una dintre trupele de succes de muzică folk, ICARUS, formată din Andrei Cicioc și Bogdan Pinghireac, a lansat miercuri videoclipul piesei „Tu și toamna”. Alături de câțiva prieteni talentați care s-au oferit să se ocupe de regie, scenariu, filmări și montaj, cei doi tineri au reușit să aducă în prim-plan una dintre primele piese din cariera lor.

trupa icarus (3)

„Piesa este una dintre primele compuse de noi, versurile sunt ale mele, iar muzica este a trupei. Videoclipul, ca și cel al piesei Jocul de cărți, de acum un an, a fost realizat în spiritul prieteniei și cu buget zero. Principalul <<vinovat>> al apariției acestui clip a fost Ilie Doroftei care, pe lângă faptul că m-a bătut la cap vreo două luni, a venit și cu partea de regie, scenariu, montaj, împreuna cu Adrian Crăciunescul care s-a ocupat de tot ceea ce ține de filmare. Protagoniști, în rolul îndrăgostiților au fost Iulian Ilie și Laura Leșanu. Filmările au durat fix o zi, la finalul căreia eram toți obosiți, dar și mulțumiți. A fost un efort la sfârșitul căruia a ieșit un clip drăguț, zicem noi, și o amintire frumoasă”, a declarat pentru NewsBucovina, Andrei Cicioc.

El a menționat că melodia a fost compusă în așa fel încât fiecare ascultător să clădească o poveste, iar în videoclip au încercat să prezinte povestea unor persoane care deși se iubesc, nu pot fi mereu împreună.

În ceea ce privește proiectele în care sunt implicați, Andrei Cicioc a arătat că alături de colegul său de la Icarus, Bogdan Pinghireac, dar și împreună cu câțiva prieteni, Ionuț Ilisoi, Alexandru Laza și Ionuț Ciubotaru, au lansat Trupa Music Express.

trupa music express

„Pentru moment suntem un cover band, iar mediul în care activăm nu se poate numi unul de lucru deoarece mereu este distracție și voie bună. Majoritatea concertelor Music Express au loc la nivel de Suceava, dar avem planuri mari de extindere a zonei”, a precizat Andrei Cicioc.

Citește AICI un interviu acordat de Andrei Cicioc pentru NewsBucovina și află ce se ascunde în spatele succesului trupei de muzică folk ICARUS.


Intră acum și în grupul de