FOTO Tărâm de basm pentru pitici, timp liber pentru părinți. Vezi cum se distrează cei mici la Clubul de joacă „Cutezătorii”


Intră acum și în grupul de

Siguranța copiilor este pe primul loc atunci când vine vorba despre jocuri și jucării, iar distracția este garantată atunci când prichindeii se simt în largul lor, într-un mediu plăcut și prietenos. Pe un tărâm de basm, cei mici pot petrece câteva ore alături de povestitori, prinți și prințese, în castele fermecate sau în căsuțe mici și primitoare. Vorbim despre primul spațiu de joacă deschis în municipiul Suceava, care de mai bine de șapte ani reprezintă locul preferat de distracție al copiilor.

spatiu de joaca cutezatorii (27)

Întrucât Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar timpul părinților este împărțit între serviciu, activități casnice și cumpărături, Clubul de joacă „Cutezătorii” este alegerea perfectă pentru cei care vor să-și lase copii pe mâini bune.

Într-un spațiu sigur și primitor, în incinta Shopping City Suceava, Clubul „Cutezătorii” îi angrenează pe cei mici în activități educative și distractive, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00-21.00.

Astfel, dacă au de făcut cumpărături sau pur și simplu vor să se relaxeze, părinții pot sta liniștiți că micuții lor nu se plictisesc, ci din contră, se distrează la maximum alături de alți copii.

spatiu de joaca cutezatorii (23)

Manuela Silter, reprezentantă a Clubului pentru copii „Cutezătorii”, a declarat pentru NewsBucovina că spațiul de joacă le permite copiilor libertate de mișcare și dispune de tot ceea ce și-ar putea dori cei mici: tobogane, trambuline, piscină cu bile, tunele, saltele gonflabile, căsuțe, precum și alte jucării adaptate tuturor vârstelor. De asemenea, piticii pot face construcții din lego sau cuburi, fiind atent supravegheați de personalul calificat.

Mai mult, copiii sunt implicați și în ateliere de pictură pe față, lecții de dans și participă la prezentări de modă în cadrul unor evenimente organizate la Shopping City Suceava.

Spațiul de joacă mai dispune și de un glob multicolor pentru minidiscotecă, iar cu ajutorul unui videoproiector pot fi urmărite desene dublate în limba română.

Tot la spațiul de joacă „Cutezătorii” pot fi organizate și zilele de naștere ale celor mici, în funcție de vârstă și de cerințe.

„La zilele de naștere punem la dispoziție jocuri, povești, costumații, pictură de față, animație și bună dispoziție. Petrecerile diferă în funcție de vârsta copilului și de cerințele părinților. La copiii de 3 ani oferim jocuri, animație, pictură, costumație, iar la copiii de la 6 ani în sus punem la dispoziție clovn, karaoke, pictură pe față și jocuri mai ample”, a precizat Manuela Silter.

spatiu de joaca cutezatorii (43)

Ea a mai arătat că până în 24 decembrie, în fiecare sâmbătă și duminică, copiii se vor întâlni la „Cutezătorii” cu Moș Crăciun.

În ceea ce privește prețurile, părinții vor scoate din buzunare, pentru fiecare oră petrecută de cei mici în spațiul de joacă „Cutezătorii” câte 10 lei, același tarif fiind și pentru organizarea de zile de naștere. Copiii care au deficiențe de vorbire au accesul gratuit în spațiul de joacă.

„Cei mici au întotdeauna au ceva nou, sunt foarte spontani și lor nu le este frică să spună ceea ce gândesc. Întotdeauna își doresc să se simtă bine, să facă ceea ce le place și să împărtășească cu ceilați. <<Cutezătorii>> cred că spune totul: să faci ceea ce simți, să cutezi în viață și să trăiești clipa frumos”, a mai spus Manuela Silter. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de