Haine unicat din materiale deosebite, semnate de designerul Olga Mihoc, în cel mai cochet atelier deschis recent, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Piața suceveană este într-o continuă dezvoltare în ceea ce privește moda. Pentru a veni în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor care doresc o altfel de abordare în materie vestimentară, recent, s-a deschis The Dress Shop, “cel mai cochet atelier și magazin de modă din Suceava”, după cum susține proprietara locației, Olga Mihoc.

olga-mihoc-2
Sursa foto: Facebook

Absolventă a Universității de Arte Plastice și Design “George Enescu” din Iași, cu un masterat în Design Vestimentar, Olga le propune sucevencelor cu o serie de haine unicat, lucrate manual. Noutatea pe care o aduce tânăra este faptul că piesele vestimentare sunt confecționate din materile pe cât de diferite ca textură, pe atât de armonioase în combinațiile pe care le face.

“Îmi place să combin materiale diferite, pe care în mod normal nu le găsești asociate în același produs. De exemplu, combin voalul cu stofa, docul cu voalul și tiulul ș.a. Rezultatul poate fi unul spectaculos! Nu trebuie neaparat să facem lucrurile așa cum scrie la carte! Totodată, prin aplicarea manuală a broderiilor, a mărgelelor, putem schimba un produs simplu, banal, într-unul spectaculos, opulent. Un mic detaliu poate schimba o ținută!“, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Olga Mihoc.

În calitate de designer vestimentar, Olga se pune la dispoziția clientelor sale, fiind dispusă să le ajute cu sfaturi: “Propunem clientei un model care să o avantajeze, în funcție de construcția corpului, însă evident, ținem cont și de gusturile acesteia. Facem o schiță pe care o putem îmbunătăți împreună”.

La acest moment, The Dress Shop care este situat pe strada Mărășești numărul 15BIS, prezintă prima colecție de haine cu influențe tradiționale (bluze, fuste, jachete, tricouri), realizată de designerul sucevean, urmând ca în viitorul apropiat să fie lansată și o colecție toamnă – iarnă, ce va aduce în prim-plan jachete și paltoane din stofă și tricoturi, în nuanțe de gri, negru, kaki.

olga-mihoc-1

Olga a arătat că în curând, în cadrul atelierului său, va exista o colecție cu rochii de mireasă și rochii de seară, pentru închiriat. Acestea vor fi modificate în funcție de preferințele clientei, cu precizarea că o rochie nu va fi purtată de două ori în același fel.

„Vin cu această soluție în întâmpinarea persoanelor care au multe evenimente și pentru care găsirea unei noi ținute poate deveni o corvoadă. Suntem deschise să readaptăm sau să modificăm orice rochie veche din șifonierul clientei”, a explicat Olga.

Totodată, proprietara magazinului de modă a anunțat că a început „colecta” rochiilor de mireasă și a transmis persoanellor dispuse să renunțe la acest bun, că vor primi o recompensă din partea atelierului său. (Anamaria Străchinescu)

 

Sursa foto – Facebook


Intră acum și în grupul de