„Hooman Invaders” – un joc în care tu scrii istoria


Intră acum și în grupul de

După cum o sugerează și titlul, tema centrală a jocului nostru reprezintă o irevocabilă „chemare la arme” împotriva invadatorilor umanoizi, adversari redutabili și extrem de tenace în încercarea lor de a-ți cotropi și exploata pașnicele ținuturi, a căror fragilă siguranță se află în totalitate în mâinile tale, căpetenia și protectorul nobilului popor „orc”. Exact! Jocul nostru sfidează, dar nu fără grație și ingeniozitate, tendința modelului „clasic” de a ilustra rasa umană drept principal reprezentant al forței binelui, aflată mereu sub amenințarea unei pletore de asupritori, barbari desăvârșiți, incorigibili și, prin natura lor, determinați să semene groază și haos oriunde i-ai pune (grosso modo – profilul psihologic al orcului de rând, frecvent promovat de marile francize).

“Raluku” – căpetenia orcilor pe care, simbolic, o reprezinți pe câmpul de luptă

 

Acest joc este GRATUIT si va puteti bucura de el descarcandu-l de la urmatoare link-uri:

 

Ei bine, chibzuind îndelung și apelând constant la inteligența colectivă ce abundă în cadrul departamentului nostru de Game Development, echipa noastră a decis să inverseze rolurile, sperăm spre surprinderea și delectarea jucătorilor, ilustrând orcii în cea mai favorabilă lumină, drept membri ai unei comunități pașnice și prospere, neînfricați și ingenioși în a-și apăra hotarele, aflate mereu sub amenințarea „oamenilor răi”.

Am investit mult timp și efort asigurându-ne că în această luptă jucătorul va dispune de un arsenal pe măsură. Acesta se prezintă sub forma a 4 tipuri de turnuri, fiecare cu câte un set de upgrade-uri specifice atât ingeniosului design, adaptat specializării aferente, cât și forței de distrugere, a razei de acțiune și a variatelor moduri de a decima trupele inamice: preferențial, în funcție de „vlaga” de care încă se mai bucură și/sau de anihilare non-discriminatorie. Rămâne așadar la latitudinea jucătorului să găsească metodele optime de a-și amplasa turnurile mărețe și a le întrebuința potențialul nu mai puțin impresionant, pentru a obține o cât mai promptă, sigură și, bineînțeles, spectaculoasă victorie.

Plonjează direct în miezul acțiunii și, folosindu-ți turnurile de apărare, fă-i pe invadatori una cu pământul!

Și asta nu e tot! Pentru a înțelege îndeaproape psihologia inamicului, jucătorul dispune de „Orcopedia”, opera de căpătâi a impozantului Raluku, apărător și strateg eminent al tribului de orci nevoit să ridice armele, autentic tratat de război în care autorul își exprimă în chip original geniul militar și observațiile extrase de pe câmpul de luptă. Veți găsi aici, pe lângă ilustrații și descrieri pertinente ale invadatorilor umanoizi, unice prin valoare artistică și limbaj, un întreg inventar al turnurilor pe care le aveți în dotare, alături de upgrade-urile corespunzătoare, la fel de iscusit și expresiv redate.

Filă cu tâlc și subtile observații extrasă din „Orcopedia” , resursă de neprețuit în înțelegerea inamicului și înlesnirea drumului către victorie. Semnat, Raluku.

Pe cât de amplu și sofisticat, universul „Hooman Invaders”  își continuă invariabil expansiunea, promițând noi și încântătoare surprize, menite să ofere jucătorilor un gameplay variat și atractiv, dar și posibilitatea de a explora în profunzime nuanțata „cultură” pe care o promovează, nu doar prin dinamica conflictului, ci mai ales prin fascinanta poveste a poporului orc, esențială acestui univers.

Obiectivul nostru imediat este cel de a vă lansa în campanii originale și incitante, a vă oferi noi moduri de vă pune la încercare priceperea strategică și dexteritatea, a aduce îmbunătățiri elementelor de gameplay și interfață grafică, a vă ilustra episoade reprezentative din istoria personajelor noastre, totul spre a vă asigura o cât mai memorabilă și interactivă experiență a „Hooman Invaders”. Ne vom dedica așadar toate eforturile, atenția și, mai ales, entuziasmul în a va aduce un Expansion Pack pe măsură!

 

Tudor Alexandru Moldovan

Lead Character Artist

ASSIST SOFTWARE SRL /WWW.ASSIST.RO


Intră acum și în grupul de