Universităţii sucevene şi Societăţii Ştiinţifice Cygnus le-au fost oferite diplome de excelenţă la Gala “România-UNESCO: 60 de ani”


Intră acum și în grupul de

Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava şi Societatea Ştiinţifică Cygnus au primit diplome de excelenţă la Gala „România-UNESCO:60 de ani” pentru susţinerea idealurilor UNESCO pe plan local, eveniment desfăşurat, săptămâna trecută, la sediul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO.

Potrivit unui comunicat de presă al USV, cu  ocazia Galei „România – UNESCO: 60 de ani”, a fost lansată publicaţia „România – UNESCO: 60 de ani”, care conţine o prezentare a Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO şi a principalelor momente din activitatea acesteia în cei 60 ani de la aderare.

În cadrul acestui eveniment s-a desfăşurat şi o ceremonie de înmânare de trofee şi diplome de excelenţă unor personalităţi marcante, care au contribuit esenţial la dezvoltarea şi promovarea valorilor în plan educaţional, cultural şi ştiinţific.

“Activitatea pentru susţinerea idealurilor UNESCO pe plan local a fost răsplătită cu două diplome de excelenţă ale Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, acordate Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Societăţii Ştiinţifice Cygnus – centrul UNESCO din Suceava. Momentul aniversar o fost completat de un concert susţinut de Cvartetul Cameratei Regale şi de un dineu la care au participat personalităţi din viaţa publică şi colaboratori care sprijină activitatea Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO”, se precizează în comunicatul de presă al USV. (Liliana Bujdei)

 

 


Intră acum și în grupul de