Un sucevean stabilit în China joacă rolul unui fost membru al forțelor speciale cubaneze, într-un film de acțiune produs în Coreea de Sud


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Liviu Covalschi, în vârstă de 36 de ani, stabilit în Macau – un mic teritoriu cu statut de regiune autonomă de pe coasta de est a Chinei, a fost selectat să interpreteze un rol într-un film de acțiune produs în Coreea de Sud. După ce timp de mai bine de zece ani a lucrat în industria divertismentului, creând spectacole fascinante pentru cluburi exclusiviste din Macau, Hong Kong, Malaezia sau Indonezia, Liviu Covalschi, alias „Keno”, joacă rolul unui fost membru al forțelor speciale cubaneze în filmul Private Military Company (PMC).

În exclusivitate pentru NewsBucovina, suceveanul Liviu Covalschi a mărturisit că a simțit nevoia de o schimbare în plan profesional, pentru a putea petrece mai mult timp cu familia după ce a apărut pe lume primul său copil. Astfel, din pasiunea sa pentru sport a început să participe la competiții de fitness, a devenit chiar antrenorul personal al unor vedete și a ajuns imaginea unor brand-uri.

„Am fost imaginea globală a Shredz (companie ce produce suplimente nutritive – n.r.) după care am semnat cu ProSupps (suplimente nutritive pentru sportivi – n.r.) și m-am alăturat federației World Beauty Fitness and Fashion, în calitate de director pe Asia și lucrat mult cu brand-ul Under Armour (producător de articole sportive american cu sediul în Baltimore – n.r.)”, ne-a spus Liviu Covalschi.

El a arătat că prima întâlnire cu cinematografia fost în Hong Kong, unde se ocupa de antrenamentele unor actori, iar la recomandarea unui prieten, director de film, a participat la un casting, pe care l-a și luat cu brio.

„Am vrut să mă implic mai mult în filme și am mers la castinguri mai mari unde chiar a fost foarte bine! Așa am ajuns în Coreea de Sud și să am primul rol important în filmul de acțiune Private Military Company”, a mai spus Liviu Covalschi.

Suceveanul a precizat că filmările au început în urmă cu o lună, el având asfel ocazia să lucreze alături de nume mari din industria cinematografică americană, precum Kevin Durand (I Am Number Four; Robin Hood; Lost; X-Men Origins: Wolverine; CSI: Miami), Malik Yoba (CSI: Miami), Spencer Daniels (CSI: Miami; Star Trek; Wolves at the Door), dar și cu doi dintre cei mai mari actori din Coreea, respectiv Lee Sun –Kyun și Ha Jung –Woo.

Liviu C. și Kevin Durand
Liviu C. și Ha Jung –Woo
Liviu C. și Spencer Daniels
Liviu C. ș Malik Yoba

„În acest super film de acțiune joc rolul lui Carlos, un fost membru al forțelor speciale din Cuba. Acțiunea filmului este legată de problemele politice dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, cu implicarea SUA – CIA și China. Este vorba despre o echipă specială de mercenari ce a fost trimisă în Coreea de Nord pentru a pune capăt conflictului”, a precizat suceveanul Liviu Covalschi.

El a subliniat că în echipa filmului Private Military Company sunt peste o sută de persoane ce lucrează 14 ore pe zi, în șase studiouri, astfel încât proiectul să iasă impecabil, iar în vara anului viitor filmul să fie lansat în toată lumea.

„Îmi este destul de ușor să lucrez la acest film de acțiune datorită faptului că am căpătat experiență în cadrul stagiului militar de la SRI, datorită sportului de contact, unde am obținut centura neagră, precum și datorită multiplelor antrenamente și cursuri de specializare – tactical și antitero combat (CPCT), în Thailanda, Nepal, China, Peninsula Balcanică și Filipine”, a mai arătat Liviu Covalschi.

Suceveanul a precizat că a semnat un nou contract, pentru o nouă producție cinematografică, un film în care va juca rolul unui luptător de arte marțiale mixte – MMA și urmează să se concretizeze alte câteva contracte și proiecte cu Screen Actors Guild, CJ și Hong Kong Movie Production. Liviu Covalschi a mai adăugat că își dorește să ajungă cât mai departe cu cariera cinematografică și să joace alături de Dwayne Douglas Johnson sau Tom Cruise.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de