Un sucevean care lucrează în Anglia propune realizarea unui pasaj suprateran între corpurile Spitalului Județean de Urgență Suceava: Se poate realiza repede, cu costuri mici și este foarte util


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care lucrează în Marea Britanie consideră că problema legăturii între corpurile nou și vechi ale Spitalului Județean de Urgență Suceava ar putea fi soluționată prin realizarea unui pasaj suprateran.

Suceveanul Ioan Jijie care locuiește în prezent la Londra a spus pentru News Bucovina că a fost intrigat de faptul că a citit că primarul Sucevei, Ion Lungu, a arătat că se renunță la pasajul subteran între corpurile SJU Suceava pentru că proiectul ar fi mult prea scump și presupune devierea conductelor magistrale de utilități.

El s-a întrebat de ce nu se gândesc autoritățile locale la realizarea unui pasaj suprateran.

Cititorul News Bucovina a explicat că el chiar lucrează la un astfel de pasaj suprateran în Anglia și consideră că este o soluție foarte bună pentru că se poate realiza repede, cu costuri mici și că este și comod pentru beneficiari.

Ioan Jijie a spus că acest pasaj la care lucrează este între o parcare etajată și intrarea în Aeroportul Luton, fiind construit pe structură metalică.

E foarte comod. Cu lift, cu scări. Este foarte util”, a spus Ioan Jijie menționând că o asemenea soluție ar putea fi luată în calcul de autoritățile sucevene.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, declara recent că se impune realizarea unei legături între corpurile Spitalului Județean Suceava mai ales că în zona Spitalului vechi se va finaliza în acest an Centrul de radioterapie, iar tot acolo se va construi și Spitalul pentru copii, apreciind că întreaga zonă a SJU Suceava trebuie să fie unitară, în prezent fiind divizată de bulevardul principal al municipiului. (T.B.)


Intră acum și în grupul de