Cursa aeriană Memmingen – Suceava a aterizat pe Aeroportul Suceava. Oficiali din Suceava și Cernăuți au întâmpinat delegația germană sosită cu primul zbor VIDEO/FOTO


Intră acum și în grupul de

Primul zbor Memmingern-Suceava a avut la bord o delegație din Germania condusă de fostul președinte al regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, cel care, alături de Gheorghe Flutur, a făcut demersuri în vederea deschiderii acestei curse aeriene care să lege Bucovina de Germania.

La sosirea primului zbor din Germania pe aeroportul sucevean, alături de Gheorghe Flutur,  a fost prezent și președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean, dar și guvernatorul regiunii Cernăuți, Mihail  Pauliuc.

Cursa de la Memmingen aterizează la Suceava. Oficiali germani sunt la bord

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 17. Juni 2019

Delegațiile din cele trei zone au făcut fotografii cu echipajul Wizz Air al cursei Memmingen-Suceava și au discutat cu pasagerii care au venit cu acest zbor, majoritatea fiind mulțumiți că pot veni acum mult mai ușor la Suceava.

Unul dintre pasageri i-a spus lui Gheorghe Flutur că a făcut două ore din Germania până la Suceava, dar că la vot la europarlamenatre a stat opt ore.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a subliniat că această cursă aeriană nu se putea materializa fără sprijinul consistent al președinților regiunilor din Schwaben și Suceava.

Reprezentanții celor trei delegații au prezentat și obiectivele lor într-o conferință de presă comună.

Conferința de presa Aeroportul Suceava, oficiali Germania, Suceava și Cernăuți

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 17. Juni 2019

Intră acum și în grupul de