Podul de la Bazar va fi redeschis integral circulației, vineri seara, de la ora 19. Harșovschi: vom asfalta integral si sensul giratoriu din zona Bazar


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi a anunțat că podul peste râul Suceava, din zona Bazar, va fi redeschis integral circulației, începând de vineri, ora 19.

Șoferii se vor putea în felul acesta ”bucura” de ambele benzi pe sensul de circulație iar blocajele în trafic generate de gâtuirea din această zonă vor fi eliminate.

Am reușit, împreună cu factorii implicați, să facem tot ce ne stă în putință să redăm integral circulației podul din zona Bazar cu o zi mai devreme decât ne propusesem. Din punctul meu de vedere lucrările efectuate sunt de calitate. Pentru că tot avem utilajele in zonă am cerut și asfaltarea integrală a zonei care include sensul giratoriu și a cailor de acces spre centrele comerciale in zonă –viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lucrările la podul de peste râul Suceava din zona Bazar au început de mai multă vreme iar termenul de finalizare a tot fost prelungit astfel încât, din rațiuni de aglomerație excesivă și blocaj rutier, ele au fost suspendate în perioada Hramului Sucevei și apoi reluate, termenul avansat de primarul Ion Lungu pentru finalizare fiind de 10 iulie.


Intră acum și în grupul de