Jucați în mod responsabil la pariuri sportive


Intră acum și în grupul de

Conceptul de „pariuri sportive” este unul frecvent vehiculat în ultima perioadă și reprezintă un subiect de dezbatere constantă în mass-media, dar și în șuetele prietenilor.

Trendul ascendent pe care l-au luat de câțiva ani încoace este criticat constant de multe ori mai ales de către cei ce nu înțeleg fenomenul, pariurile fiind încă deseori și nefondat considerate niște jocuri rău famate.

Se induce încă ideea că orice profit la  pariurile sportive este iluzoriu și de aici încep exemplele numeroase cu oameni ruinați din cauza acestei îndeletniciri.

Într-adevăr, au existat și există încă astfel de cazuri mai puțin fericite, însă acestea s-au datorat unei strategii greșite de gestionare a fondurilor alocate acestei activități, dar și a cunoștințelor precare despre acest fenomen pe care le au cei ce se aventurează în această activitate  .

Din păcate, cei mai mulți începători în ale pariurilor sportive, au ambiții mari, vor să ajungă în vârful Everestului câștigurilor fără ca, în prealabil, să fi escaladat măcar un delușor.

Acești oameni nu se informează mai deloc despre regulile jocului, despre managementul banilor sau strategii simple de joc, dar, cu toate acestea, își doresc să se îmbogățească rapid, fără  a avea cunoștințele necesare .

Percepția aceasta asupra pariurilor sportive este complet falsă și păguboasă, iar cine o susține nu poate avea niciodată succes pe termen lung.

În realitate, ca orice activitate serioasă, pariurile sportive presupun cunoștințe sportive solide, studiu dedicat, muncă asiduă.

Sfatul cel mai rațional pe care îl poate primi un parior este acela de a nu se lăsa ademenit de un pariu care pare sigur și să se aventureze să joace o sumă pe care nu este pregătit emoțional să o piardă.

Din această cauză este indicat ca sumele jucate la început să fie mici, urmând ca, după acumularea experienței  și a noi cunoștințe despre pariurile sportive, să se aloce un venit mai mare.

Niciodata însă sumele alocate nu ar trebui să depășeasca 10% din venitul lunar al fiecăruia, asta pentru a nu fi afectată sănătatea financiară, dar și cea fizică și mentală a pariorilor și a familiilor lor.

Nu uitați că în pariuri există mereu o parte pe care nu o puteți controla, oricât de multe informații ați fi acumulat, așa că nu fiți prea duri cu voi dacă o mai dați în bară din când în când.

Asigurați-vă însă că această parte este doar cea care ține de hazard, de șansă. În rest, fiți blindați cu cât mai multe informații despre evenimentul sportiv ales și jucați foarte puține meciuri pe bilet.

Descoperiți aici  https://legalbet.ro/ponturi/ exemple concludente cu modul în care trebuie analizate în mod profesionist, cu seriozitate și responsabilitate evenimentele sportive pe care doriți să mizați la pariuri sportive. Asta dacă doriți într-adevăr ca șansele de câștig să fie cu adevărat reale.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Intră acum și în grupul de