Hotelurile şi pensiunile din judeţ au dat „lovitura”cu „Paştele în Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat marţi că mai bine de 80 % dintre locurile de cazare de la pensiunile din judeţul Suceava au fost deja rezervate pentru perioada Sărbătorilor Pascale. El a spus că de Paşti, în Bucovina vor fi ocupate toate locurile de cazare existente, arătând că potrivit unei centralizări efectuate de CJ Suceava, până în prezent gradul de ocupare în unităţile de cazare din judeţ este de peste 80 %.

Şeful executivului judeţean a ţinut să mulţumească primarilor din judeţ pentru implicarea în programul „Paştele în Bucovina”, program iniţiat de CJ şi susţinut de Ministerul Turismului, explicând că până acum au fost organizate zeci de manifestări. Flutur a remarcat şi modul în care se acţionează pentru repararea drumurilor, marcarea acestora, semnalizarea traseelor turistice sau amenajarea spaţiilor din apropierea mănăstirilor.

Preşedintele CJ Suceava a mai menţionat că va pleca vineri în Israel, la Ierusalim, împreună cu stareţul mănăstirii Putna, Velnic Melchisedec şi cu preotul Cătălin Axinte pentru a aduce sâmbătă, la Suceava, lumina Învierii de la Sfântul Mormânt.


Intră acum și în grupul de