Lucrările de pe DN 17 se desfăşoară cu “viteza melcului”


Intră acum și în grupul de

Lucrările de modernizare a drumului care leagă Suceava de Vatra Dornei, DN 17, începute în anul 2005, mai mult stagnează decât avansează. Acest proiect început de mai bine de trei ani, care trebuia finalizat în anul 2007, se desfăşoară cu “viteza melcului” datorită modului în care echipele de muncitori ai firmei care se ocupă cu efectuarea lucrărilor îşi desfăşoară activitatea.

În toată această perioadă, şoferii sunt nevoiţi să petreacă mai mult timp în trafic atunci când circulă pe DN 17, din cauza multitudinii de semafoare amplasate pe principala arteră rutieră a judeţului şi, totodată, din cauza numeroaselor utilaje care împiedică buna desfăşurare a circulaţiei.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 10:00, pe porţiunile în care se efectuează lucrări de modernizare, o parte din muncitori abia se pregăteau de muncă, ceilalţi fiind total absenţi. Mai mult, spiritul de echipă lipseşte cu desăvârşire în acest proiect încă nefinalizat, dovadă fiind secvenţele des întâlnite în care unul dintre muncitori lucrează, iar ceilalţi îl privesc cum îşi face treaba.

În ciuda faptului că toată lumea doreşte finalizarea acestui proiect care vizează modernizarea DN 17, se pare că vom mai avea ceva vreme de aşteptat din cauza “dorinţei de muncă” cu care muncitorii îşi desfăşoară activitatea. Până atunci, cei care circulă pe DN 17 sunt obligaţi să accepte condiţiile precare în care se desfăşoară traficul rutier, să treacă cu vederea gropile în care îşi strică autoturismele şi să inhaleze praful gros care acoperă această arteră rutieră.


Intră acum și în grupul de