FORESTA – Dinamo București se va juca pe ARENI, în nocturnă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu a anunțat că meciul echipei Foresta Suceava cu Dinamo București, din optimile Cupei României se va desfășura la Suceava, pe stadionul ARENI, în nocturnă.

Ion Lungu a declarat la Subiectul Zilei că a avut o serie de discuții cu antrenorul echipei Foresta și cu staful acesteia și s-a ajuns la concluzia că indiferent de situație meciul va avea loc la Suceava, pe nocturnă.

Vezi VIDEO de la minutul 19 !!

”Dacă nu o să fie și nu o să fie nici o altă posibilitate, Primăria va închiria din nou o nocturnă. Asta este realitatea. Și facem asta pentru că suporterii își doresc ca acest meci să se desfășoare la Suceava”, a explicat primarul Sucevei.

 El a mai spus că regretă faptul că în 2016 nu s-a  reușit adoptarea uei Hotărâri de Consiliu Local prin care Suceava să aibă o instalație proprie de nocturnă pe stadionul ARENI.

”Eu am făcut în 2016 un proiect de HCL pentru nocturnă dar el a fost respins pe mâna consilierilor PSD care au spus că nu ne trebuie. Eu am spus atunci că nocturnă au toate comunele prin jur dar Suceava nu are.”, a subliniat primarul Sucevei.

El a mai spus că în proiectul de buget pe anul 2020 va fi printre puncte și montarea unei instalații de nocturnă pe stadionul ARENI care va fi realizată în paralel cu noua parcare supraterană care va lega Primăria de una dintre peluzele stadionului.

 ”Între timp Codul Administrativ s-a modificat și am nevoie doar de 12 voturi în Consiliu. Ca atare în proiectul de buget pe anul 2020 va fi introdusă și instalația de nocturnă”, a conchis primarul Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de