Sute de locuitori ai satului LITENI, comuna Moara – la înmormântarea lui George Parașteac

Câteva sute de locuitori ai satului Liteni, comuna Moara, printre care rudele și prietenii, au fost alături de familia lui George PARAȘTEAC la înmormântare tânărului care în noaptea de Anul Nou a fost ucis într-un tragic accident.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost dus pe brațe de prietenii lui George PARAȘTEAC care au purtat tot timpul funeraliilor tricouri cu chipul prietenului lor.

Reamitim că potrivit Poliției Județene Suceava, la cumpăna între ani, un șofer care conducea un autoturism de culoare albă pe DJ 209C în localitatea Liteni, comuna Moara, având direcţia de deplasare dinspre Berchişeşti spre Suceava, în faţa căminului cultural, a surprins şi accidentat pe Gheorghe Paraşteac, de 25 ani, localnic, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului tânărul a fost grav rănit,  a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava unde, la ora 01.35, a fost declarat decesul.

 După impact conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, iar la faţa locului au  fost identificate mai multe mijloace materiale de probă printre care suportul şi sigla unui autoturism Peugeot.

În urma investigațiilor, autorul accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, din comuna Berchișești, care a fost găsit la o locuință din comuna Șcheia unde a fost găsit și autoturismul Peugeot 307 condus în momentul producerii accidentului.

loading...