Pe timp de criză sucevenii n-au uitat de concediu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fie criza cât de rea tot mai bună-i în ţara mea! După acest principiu s-au condus şi sucevenii anul acesta. Un an de muncă le-a fost de ajuns şi indiferent de problemele financiare cu care se confruntă România, s-au gândit că o recreere de cel puţin o săptămână nu strică!

Conform unui sondaj de opinie realizat pe site-ul www.newsbucovina.ro jumătate din respondenţi au spus că indiferent de condiţiile economice ce sunt în ţară vor merge în concediu sau vacanţa pe care au aşteptat-o. Totuşi, au fost şi persoane care nu şi-au permis acest lux. 40,6% dintre respondenţi au răspuns că în perioada asta de criză nu îşi pot permite un concediu, iar alte aproximativ 10% şi-au permis un concediu doar după ce au primit prima de vacanţă.

Şi dacă tot au uitat de greutăţile financiare, dintre cei care şi-au permis un concediu, cei mai mulţi au optat pentru un concediu în străinătate fie pentru că preţurile, comparativ cu cele din staţiunile româneşti, au fost mai atractive, fie pentru că serviciile oferite în pachetul propus de agenţiile de turism sunt cu mult mai multe şi mai bune în ţările vecine decât la noi.

Potrivit directorului agenţiei de turism “Hello Travel Agency”, Monica Marcu, solicitările primite “au fost în majoritate pentru staţiuni din ţările străine pentru că turistul s-a învăţat cu anumite condiţii minime obligatori de comfort şi comportament din partea gazdelor, lucruri pe care în România le găseşti mult mai greu şi la preţuri mai mari”.

Şi în continuare site-ul www.newsbucovina.ro lansează vizitatorilor o nouă provocare. Un pariu virtual cu utilităţile din municipiul Suceava. Vor fi acestea gata sau nu la data promisă de autorităţile locale (1 octombrie 2009)? Aşteptăm comentariile dumneavoastră şi votul în cadrul sondajului de opinie.


Intră acum și în grupul de