Stefanno şi Julianno, singurii DJ suceveni renumiţi peste hotare


Intră acum și în grupul de

Stefanno şi Julianno, cei doi DJ suceveni care într-un timp scurt au reuşit să îşi construiască un renume atât pe plan naţional cât şi internaţional, se pregătesc de un turneu prin Europa şi de lansarea unei piese, producţie proprie, în urma încheierii unui contract cu o casă de discuri din Anglia.

Totul a început în 2007, au declarat Stefanno şi Julianno pentru NewsBucovina.ro, când, după ce vreme de câţiva ani s-au familiarizat şi au descoperit muzica electronică, cei doi tineri şi-au descoperit “marea dragoste”: muzica trance.

Au început să mixeze în cluburile din Suceava ca apoi, în acelaşi an, 2007, să participe la preselecţia pentru “House Parade Timişoara”, un eveniment major, de anvergură internaţională, extrem de cunoscut în rândul persoanelor pasionate de muzică electronică. Practic, de la acest eveniment a început totul, spun ei. Din cei peste 100 de DJ participanţi, tinerii suceveni Ştefan Roşca şi Iulian Petrariu, care pe atunci aveau proiecte separate, au fost aleşi să mixeze la “House Parade”.

După această apariţie care i-a făcut cunoscuţi în rândul publicului de gen, Stefanno şi Julianno au început să fie invitaţi în cele mai cunoscute cluburi din ţară, evoluând alături de cele mai mari nume internaţionale din domeniul muzicii electronice.

În anul 2008 a început practic colaborarea dintre cei doi, cu prilejul evenimentului internaţional “Trance Vibrations”, aceştia unindu-şi forţele în proiectul intitulat “Stefanno B2B Julianno”. Încă o dată, sucevenii au mixat alături de nume foarte cunoscute cum ar fi: Rank 1, Aly & Fila etc., “DJ care mixează în fiecare weekend pe alt continent”.

Talentul şi succesul de care au început să aibă parte iniţiatorii proiectului “Stefanno B2B Julianno” a atras numai lucruri bune în viaţa profesională a celor doi, una dintre realizări fiind colaborarea cu Răzvan Dumitru, care în prezent le este impresar, se ocupă de imaginea şi de onorariul acestui viitor “brand”, promovându-i naţional şi internaţional. Mai mult, cei doi suceveni au participat la “House Parade”, ediţia 2007, 2008 şi 2009 şi sunt membri ai agenţiei “Anpora”, din care fac parte 12 DJ din ţară.

La fel de pasionaţi şi absorbiţi de muzică, în prezent cei doi se pregătesc de “European Trance Vibrations Tour”, un turneu care debutează în România şi continuă în multe alte ţări europene.

Acum aproximativ o lună de zile, Ştefan şi Iulian au semnat un contract cu o casă de discuri din Anglia pentru producerea unei piese proprii şi lucrează la un “contest remix” care, odată câştigat, atrage un alt contract cu o celebră casă de producţie olandeză.

Demn de menţionat este faptul că Ştefan Roşca şi Iulian Petrariu sunt singurii DJ suceveni cunoscuţi atât în ţară cât şi peste hotare, de-a lungul timpului aceştia evoluând în faţa a mii de persoane alături de câţiva dintre cei mai mari artiştii ai muzicii electronice şi stârnind o adevărată isterie în rândul fanilor.


Intră acum și în grupul de