Campanie de ajutorare: “Dăruieşte bucuria primei zile de şcoală!”


Intră acum și în grupul de

În perioada 1 – 15 septembrie 2009 se va desfăşura o campanie publică de donaţii de rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi cărţi, cu scopul de a oferi copiilor din familiile defavorizate din mediul rural un sprijin să meargă la şcoală. Campania “Dăruieşte bucuria primei zile de şcoală!” este organizată de Shopping City Suceava în parteneriat cu Asociaţia Sf. Ioan, Fundaţia ANA, Asociaţia Juventus şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava.

Ziua de 15 septembrie este pentru mulţi copii un prilej de bucurie: începe şcoala! Cu uniforme şi hăinuţe noi, cu ghiozdanele în spate, cu emoţie şi nerăbdare, copiii păşesc pragul claselor care îi aşteaptă pentru un nou an de studiu. Există însă şi familii pentru care începerea şcolii presupune un sacrificiu mult prea mare. Copiii nu vor avea nici haine noi, nici ghiozdan nou şi nici toate rechizitele necesare.

Shopping City Suceava, împreună cu Asociaţia Sf. Ioan, Fundaţia ANA, Asociaţia Juventus şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava îi invită pe suceveni să se alăture acestei campanii. În perioada 1 – 15 septembrie voluntarii Fundaţiei ANA vor fi prezenţi la cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava pentru a colecta bunurile pentru aceşti copii.

De asemenea, cu ocazia începutului noului an şcolar 2009 – 2010, magazinul “Carrefour” vrea să ureze ”Bine aţi venit la şcoală!” tuturor elevilor de clasa I, care în această toamnă vor trece pentru prima dată pragul şcolii.

Cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Suceava, “Carrefour” desfăşoară o acţiune de amploare în toate şcolile din oraş, oferind mici cadouri celor aproximativ 1000 de elevi din cele 40 de clase I. În plus, prin tragere la sorţi, câte 3 elevi din fiecare clasă I vor primi câte un ghiozdan care să-i ajute să păşească cu încredere pragul şcolii.


Intră acum și în grupul de