Nistor Tatar: PSD Rădăuți își propune să câștige funcția de primar, majoritatea în Consiliul Local și vrea și un candidat de deputat pe loc eligibil. Va trebui să stabilim în partid un candidat care să câștige președinția CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Rădăuți, primarul Nistor Tatar, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că la alegerile locale organizația își propune să câștige funcția de primar, minim zece consilieri locali pentru a avea majoritatea în Consiliul local, iar scorul electoral să justifice ca un candidat rădăuțean pentru Camera Deputaților să fie inclus pe lista PSD Suceava pe un loc eligibil.

Nistor Tatar a declarat în emisiune că își dorește ca PSD să fie mai agresiv față de actuala administrație liberală atât la nivel central cât și la nivel județean.  

Trebuie să ne asumăm niște roluluri foarte clare pentru că altfel nu e în regulă”, a spus Tatar care a arătat că și la nivel central PSD trebuie să fie un pic mai agresiv.

Dacă era PSD la guvernare și se întâmplau aceste minuni de acum,  Piața Victoriei era plină”, a spus Tarar care a precizat că nu sunt proteste după ce Guvernul PNL a emis zeci de ordonanțe cu încălcarea legii fundamentale sau că fac numiri în funcții importante promovând „oameni foarte valoroși” cum ar fi chelneri, coafeze sau specialiști în monumente funerare.

El a recunoscut că nici guvernarea PSD nu a fost perfecetă, dar a subliniat că Guvernul PSD a făcut foarte multe investiții, arătând că, de exemplu, prin PNDL s-au finanțat modernizarea mai multor drumuri județene, dar că președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a întârziat punerea în aplicare a proiectelor ca să le facă acum, în campanie electorală.

Nistor Tătar – primarul municipiului Rădăuți

Primarul Municipiului Rădăuți , Nistor Tătar explică de ce este așa mare agitație în oraș în ultima perioadă

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 14. Juni 2020

Trebuie să fim mai agresivi atât la nivel central cât și județean”, a spus Tatar care consideră că PSD are în acest an șansa să recâștige președinția Consiliului Județean Suceava, dar că va trebui găsit un candidat foarte bun care să fie sprijinit, apreciind că fostul prefect Mirela Adomnicăi ai fi unul dintre candidații cu șanse.

În ceea ce privește alianțele cu alte formațiuni politice, Nistor Tatar a apreciat că acestea se pot face, dar că trebuie văzut care este câștigul electoral.

El a spus că Pro România stă foarte bine în sondaje și se vede că prezența liderului Pro România, Victor Ponta, în fiecare seară la televiziuni a avut efect și a prins la public.

Nistor Tatar a mai spus că își propune să obțină un nou mandat de primar și majoritatea în Consiliul Local.

Eu zic că minim zece consilieri locali, ca să avem majoritatea”, a spus Tatar.

Totodată, el a arătat că PSD Rădăuți vrea să propună un candidat pe loc eligibil la Camera Deputaților.

Potrivit acestuia, candidatul de deputat va o o persoană tânără, cu notorietate.

„În funcție de rezultatele de la locale vom putea ridica pretenții pentru un loc eligibil de deputat”, a spus Nistor Tatar.


Intră acum și în grupul de