Vrednic este – Viceprimarul din Rădăuți a uitat de coaliția ”anti-Flutur” și l-a primit pe premierul României și pe președintele CJ Suceava cu pâine și sare și cu cântece de vioară pe centura orașului


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Rădăuțiului, Bogdan Nicolau (PMP), care în urmă cu o săptămână vorbea de înființarea unei coaliții de dreapta anti-Flutur, l-a așteptat pe acesta și delegația guvernamentală condusă de Ludovic Orban, la centura Rădăuțiului, cu cântece de vioară dar și cu pâine și sare.

Nicolau i-a spus premierului că „Diana va interpreta două versuri din „Balada” lui Ciprian Porumbescu” a fost introducerea făcută de viceprimar care a recunoscut însă că poate e prea mult.

După ce tânara a interpretat o parte din „Balada” lui Ciprian Porumbescu, Ludovic Orban s-a interesat de unde este artista, iar Nicolau a precizat: „Este de la Suceava, de la domnul Gheorghe Flutur”.

Vizibil emoționat că este în fața premierului, Bogdan Nicolau a mulțumit acestuia că a venit la Rădăuți. Menționăm că video si foto au ca sursă canalul de Youtube jurnal1st căruia îi mulțumim!

„Pentru mine e o onoare să mă viziteze prim ministrul României și sunt aici în calitate de cetățean, nu numaidecât de persoană oficială”, a explicat viceprimarul.

El a cerut premierului să facă demersuri la ministrul Sănătății ca acesta să semneze ordinul prin care Spitalul Municipal Rădăuți devine spital de categoria a treia.

„Spitalul Rădăuți a rezistat în perioada asta, a făcut față”, a spus Nicolau care a arătat că diploma pe care trebuie să o primească medicii și personalul medical este ca spitalul să treacă la următorul rang.

„Merită și îndeplinesc toate condițiile”, a spus acesta.

El a mai spus că-i va trimite premierului „o scrisoare deschisă” cu problemele din Rădăuți și l-a rugat să se aplece asupra necesităților orașului care este „inima Bucovinei”. 


Intră acum și în grupul de