Vrednic este – Viceprimarul din Rădăuți a uitat de coaliția ”anti-Flutur” și l-a primit pe premierul României și pe președintele CJ Suceava cu pâine și sare și cu cântece de vioară pe centura orașului

Viceprimarul Rădăuțiului, Bogdan Nicolau (PMP), care în urmă cu o săptămână vorbea de înființarea unei coaliții de dreapta anti-Flutur, l-a așteptat pe acesta și delegația guvernamentală condusă de Ludovic Orban, la centura Rădăuțiului, cu cântece de vioară dar și cu pâine și sare.

Nicolau i-a spus premierului că „Diana va interpreta două versuri din „Balada” lui Ciprian Porumbescu” a fost introducerea făcută de viceprimar care a recunoscut însă că poate e prea mult.

După ce tânara a interpretat o parte din „Balada” lui Ciprian Porumbescu, Ludovic Orban s-a interesat de unde este artista, iar Nicolau a precizat: „Este de la Suceava, de la domnul Gheorghe Flutur”.

Vizibil emoționat că este în fața premierului, Bogdan Nicolau a mulțumit acestuia că a venit la Rădăuți. Menționăm că video si foto au ca sursă canalul de Youtube jurnal1st căruia îi mulțumim!

„Pentru mine e o onoare să mă viziteze prim ministrul României și sunt aici în calitate de cetățean, nu numaidecât de persoană oficială”, a explicat viceprimarul.

El a cerut premierului să facă demersuri la ministrul Sănătății ca acesta să semneze ordinul prin care Spitalul Municipal Rădăuți devine spital de categoria a treia.

„Spitalul Rădăuți a rezistat în perioada asta, a făcut față”, a spus Nicolau care a arătat că diploma pe care trebuie să o primească medicii și personalul medical este ca spitalul să treacă la următorul rang.

„Merită și îndeplinesc toate condițiile”, a spus acesta.

El a mai spus că-i va trimite premierului „o scrisoare deschisă” cu problemele din Rădăuți și l-a rugat să se aplece asupra necesităților orașului care este „inima Bucovinei”.