Ion Lungu spune că a existat reticență la înființarea de parcări supraterane, dar e încrezător că unele mentalități s-au mai schimbat: Omul voia să-și lase mașina în fața blocului ca să scoată sacul de cartofi și să-l tragă pe geamul de la bucătărie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a constatat reticență din partea locuitorilor față de mai multe inițiative ale municipalității și este încrezător că unele mentalități s-au schimbat sau se vor schimba.

 „Pe noi, românii, și pe suceveni, nu ne interesează decât să ne rezolvăm problema noastră. Haideți să facem o medie a problemei. Dacă discutăm de o platformă de gunoi, dacă discutăm de o stație de autobuz, fiecare îl interesează în fața blocului lui, în fața porții lui”, a spus primarul.

El a arătat că nici nu mai discută despre ce opoziție a întâmpinat la proiectul parcărilor supraterane.

Primarul Sucevei, Ion Lungu LIVE la Subiectul Zilei

”Viața” șoferilor din Suceava se va schimba radical de la finele lui septembrie? Cum va arăta circulația prin oraș explică primarul Ion Lungu

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 5. August 2020

„Am avut multe discuții și am avut o intenție de a face o parcare în zona cea mai aglomerată a orașului unde sunt străduțe mici, înguste, în cartierul George Enescu. Am avut discuții cu președinții asociațiilor de proprietari cu sistemul de parcare cu lift, dar oamenii nu au vrut. M-au întrebat unde punem (parcarea n.r.) și când le-am spus că în zona cartrodrom a spus că e prea departe că e la 200 de metri. Omul vrea ca să vină cu mașina să o lase în fața blocului, să descarce sacul de cartofi adus de la țară și să-l tragă pe geamul din bucătărie. Cam așa stau lucrurile. Ar trebui să ne dezobișnuim de asta”, a declarat primarul.

Ion Lungu a menționat că discuția aceasta era în anul 2009 și speră că mentalitățile s-au mai schimbat de atunci.

„Trebuie să ne schimbăm. Cu transparență, cu consultare, vom lua niște decizii spre binele comunității. Trebuie să ne debarasăm de unele mentalități”, a spus Ion Lungu.  


Intră acum și în grupul de