Candidatul PNL pentru funcția de primar în Fălticeni, Ionel Vasiliu, anunță negocieri avansate care să schimbe sistemul actual din municipiu: Eu cred foarte mult că vom reuși să avem dreapta unită//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Fălticeni, Ionel Vasiliu, a declarat, la Analiza de Seară de la News Bucovina că în acest an la alegerile locale în municipiul Fălticeni vor genera surprize, menționând că se poartă negocieri pentru ca forțele de dreapta să se unească pentru un proiect comun.

„Fălticenenii au votat cu PSD. Veți vedea anul acesta surprize.Veți vedea o altă structură în Consiliul Local cât și în conducerea administrației publice locale”, a spus Vasiliu.

El a arătat că vorbește de parteneriate și susține parteneriate.

„Eu cred foarte mult într-un parteneriat în următorul mandat cu formațiunile politice de dreapta. Am avut discuții cu o parte din ei să reușim să facem un fel de alianță. Am discutat cu aproape toate formațiunile de dreapta și aici vorbesc cu PMP cu USR-PLUS”, a spus Vasiliu.

El a recunoscut că este foarte greu de ajuns la un numitor comun pentru că fiecare crede în șansa lui și fiecare crede că are o expertiză mai bună decât celălalt contracandidat, dar a subliniat că negocierile nu s-au încheiat.

„Sper, din tot sufletul, să reușim să facem un parteneriat care nu poate fi decât benefic Fălticeniului. Sunt dispus la orice formă de negociere”, a adăugat Vasiliu.

El a mai declarat că sunt lucruri care se întâmplă la Fălticeni acum.

„Sunt oameni care au votat cu ambele mâini în 2016 pe actualul edil, dar care vin astăzi la noi și ne spun problemele cu care s-au confruntat. În data de 27 septembrie, așa cum a fost și la alegerile prezidențiale, va fi o surpriză frumoasă la Fălticeni”, a menționat candidatul PNL.

El crede că în această competiție electorală contează, în principal, doar trei candidați.

„Cred că este cea mai tare competiție electorală din tot județul, cea mai interesantă, cea mai colorată în care cred că există doar trei candidați care pot face diferența. E vorba de candidații PNL, PSD și USR-PLUS”, a spus candidatul PNL.

Vasiliu a evitat să spună spre ce se îndreaptă negocierile cu forțele de dreapta și dacă va exista o renunțare a celorlalți candidați și susținerea sa, dar a menționat că fiecare parte implicată dorește ceva, credibilitate, stabilitate, realizarea proiectelor.

El a menționat că partidele de dreapta urmează să-și prezinte proiectele de oraș, dar în negocierile pentru dreapta unită, cu partidele de dreapta sau chiar care nu sunt de dreapta, primează altceva primează lucruri legate de Consiliul local, de administrația locală pe termen lung.

„Eu cred foarte mult că vom reuși să avem dreapta unită. Eu cred că liderii partidelor de care vorbim, membrii și simpatizanții au maturitatea electorală, civică, să voteze un candidat în cea mai mare parte pentru funcția de primar ca să dăm jos actualul sistem și în Consiliul Local să avem decizii diverse care să fie respectate”, a spus Vasiliu.

El arată că se poate face un agrement în acest sens și cred că este mai mult decât necesar.

„Să ne unim forțele să facem ceva istoric și să construim un Fălticeni european, un Fălticeni al  secolului XXII chiar”, a conchis Ionel Vasiliu.


Intră acum și în grupul de