Cătălin Nechifor: Vom rămâne mulți ani cu metrul de autostradă construit de Ștefan Mandachi. Autostrăzile promise județului Suceava sunt „gogoși electorale”. Tot un proiect al lor, centura Sucevei, nu a fost finalizat în 13 ani.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, luni, la Flash interviu de la News Bucovina că autostrăzile promise județului Suceava sunt „gogoși electorale” și că mulți ani de acum înainte județul Suceava va rămâne cu singurul metru de autostradă construit de Ștefan Mandachi.

El a arătat că la Siret s-a semnat doar un contract pentru un proiect tehnic pentru autostrada A 7 și că nu e vorba de un proiect de execuție, amintind că doar centura municipiului Suceava, proiectată tot de liberali, a fost realizată în 13 ani și nici până acum nu a fost recepționată sau că spitalul nou din Fălticeni este început din 1993, că în 2005 când el era președinte al CJ Suceava, iar Victor Ponta prim ministru a fost înregistrat cel mai mare progres la execuția spitalului ajungându-se la un grad de realizare de 90 la sută și că cei 10 la sută nu s-au finalizat în cinci ani.

Nechifor a mai spus că din 2015 când s-a finalizat modernizarea Aeroportului Suceava nu s-a pus nici până acum în funcțiune noul turn de control și aparatura de aducere la sol a aeronavelor pe timp  de ceață și se apropie toamna când iar se vor anula curse din cauză că nu este folosită aparatura deja montată.

Liderul Pro România a mai declarat că a lăsat la cheie proiectul de modernizare a drumului de la granița cu județul Iași prin Dolhasca-Liteni- Suceava-Moara-Stroiești spre Dărmănești și că abia acum au început lucrările.

Flash Interviu – cu deputatul Cătălin Nechifor

Ce rost mai au vizitele de ”partid” în campania electorală? Ajută la ceva?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 7 septembrie 2020

El s-a întrebat cum poate cineva să mai spere că va fi realizată o investiție importantă în județul Suceava în condițiile în care în ultimii cinci ani nu s-a făcut mai nimic în afară de hore și festivaluri.

Cătălin Nechifor a spus că din acest motiv Pro România vine cu un candidat tânăr, din mediul antreprenorial, Alexandra Harja Samsonescu, care să aibă o altă viziune și un alt mod de lucru pentru ca lucrurile să înceapă să funcționeze.

El a subliniat că Gheorghe Flutur era președinte de partid când Alexandra Harja Samsonescu era pe băncile școlii primare și că ea a dovedit că a pus pe picioare o afacere care funcționează bine, are clienți din țară și străinătate și dă de lucru mai multor suceveni.

„Cei din Suceava au o opțiune acum: Alexandra Harja Samsonescu. Când să o votezi pe Alexandra? Când va avea 60 ani?”, a întrebat Nechifor care a explicat că sucevenii au de ales între o tânără antreprenoare care „s-a dat peste cap” ca să își susțină afacerea și să păstreze locurile de muncă, sau un vechi comunist care a falimentat Rulmentul cum e candidatul USR, ori pe Gheorghe Flutur, care se știe ce a făcut în ultimii 20 de ani sau pe Mirela Adomnicăi care a lucrat toată viața în sistemul de stat.


Intră acum și în grupul de