Dan Ioan Cușnir continuă să solicite primarului Ion Lungu o dezbatere electorală: După 16 ani de primar mă așteptam ca el să mă provoace la o dezbatere să arate că este mai bine pregătit


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat, la Ora de Politică de la News Bucovina, că această campanie electorală este lipsită de cel mai important moment, respectiv dezbaterea electorală cu principalii competitori la funcția de primar și că speră totuși ca măcar în ultima săptămână primarul Ion Lungu va accepta să participe cu el la o asemenea dezbatere, el fiind dispus să accepte condițiile pe care primarul le stabilește.

„Îmi pare rău că nu am avut mai multe argumente să-l conving pe Ion Lungu să participe a o dezbatere”, a spus Cușnir.

El consideră că după 16 ani în funcție, primarul ar fi trebuit să nu aibă nevoie de o campanie electorală. „Ar fi trebuit ca în această lună să nu facă asfaltări pe repede-înainte care vor ține exact cât o campanie electorală, inaugurări de locuri de joacă ce nu vor fi folosite niciodată sau cel puțin în viitorul apropiat, kitch-ul din parcul central sau inaugurări de aragaze. Fix în aceeași zi când în Galați se emitea primul certificat de urbanism digital primarul inaugura un aragaz în casa din spatele Primăriei din Burdujeni-sat”, a spus Cușnir.

El are regretul că nu a reușit să-l facă pe primarul Ion Lungu să participe la o dezbatere pentru că sucevenii au nevoie de o astfel e dezbatere „pentru a înțelege diferența dintre viziune și neputință”.

Ora de Politică – cu Dan Ioan Cușnir

Dan Ioan Cușnir, candidatul PSD ptr funcția de primar al Sucevei discută despre ”giganticele mini-realizări” ale actualei administrații publice locale

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 18 septembrie 2020

„Într-o lună de campanie să nu ai curajul unei dezbateri? După 16 ani ar fi trebuit să nu aibă nicio emoție pentru dezbateri. Ar fi trebuit ca el să mă provoace el la o dezbatere să-mi demonstreze că este mai pregătit ca mine. Merge singurel pe la radiouri și spune că Dan Ioan Cușnir nu este pregătit pentru Primărie. Haideți domnule primar la o dezbatere și făceți-mă zob dacă chiar credeți acest lucru”, a transmis Cușnir.

El a arătat că este dispus la o dezbatere cu primarul Ion Lungu în condițiile stabilite de acesta.

„Oricând, la orice oră, în mediul online, în stradă, într-un studio. Sucevenii au nevoie de dezbatere. Alegerile sunt într-un singur tur de scrutin. Pentru a alege, sucevenii au nevoie de o dezbatere”, a declarat Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de