Dan Ioan Cușnir avertizează că 16 poate deveni 20: Dacă permitem încă patru ani de blocaj al Sucevei înseamnă că vom rata încă patru ani pentru 100.000 de suceveni


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat, vineri, la Flash-interviu de la News Bucovina că dorește ca municipiul Suceava să nu mai arate ca un oraș părăsit și s-a întrebat unde s-au făcut investițiile de un miliard de euro în 16 ani fără să fie totul modernizat.

El a spus că în cartierul Zamca trotuarele sunt încă de pe vremea comuniștilor.

„În 16 ani nu au fost în stare să construiască parcări supraetajate pentru mașini astfel încât trotuarele să fie ale oamenilor, nu ale mașinilor”, a spus Cușnir.

El spune că Suceava arată a oraș părăsit.

Flash interviu din cartierul Zamca

Zamca reala- cu echipa PSD Suceava prin cartierele Sucevei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 25 septembrie 2020

„Suceava nu mai e un oraș în care sunt reguli, reguli care să ducă la ordine”, a adăugat Cușnir.

Candidatul PSD a explicat că doar în cartierul Zamca sunt minim două locații pentru a se construi două parcări supraterane și a se elibera trotuarele.

Cușnir a spus că nu va tolera ca trotuarele din Suceava să fie ocupate de mașini.

„Primarul are obligația să asigure suficiente trotuare, suficiente căi de acces, suficiente locuri de parcare”, a spus Cușnir care a subliniat că el nu va sta în birou în calitate de primar ci va fi în cartiere în următorii patru ani.

El a transmis că în calitatea de primar nu va fi el persoana importantă în oraș ci că „Suceava este importantă”.

„Dacă nu mergem la vot, 16 ani poate deveni 20 de ani. Dacă permitem încă patru ani de blocaj al Sucevei înseamnă că vom rata încă patru ani pentru 100.000 de suceveni”, a declarat Cușnir.


Intră acum și în grupul de