Nobil și masculin: 9 parfumuri cu note de cedru


Intră acum și în grupul de

Putere, curaj, inteligență. O “cariocă” invizibilă care va sublinia aceste calități exclusive la orice bărbat va fi o aromă lemnoasă nobilă. Rămâne doar să alegi parfumul https://makeup.ro/categorys/3218/, unde notele de cedru se lasă simțite, dar nu impunătoare. Seducător, dar nu deranjant!

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cedre, Serge Lutens
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aroma picantă Cedre Serge Lutens – provocator și schimbător. Notele de bază formate din cedru și tuberoză împărtășesc dominanța parfumului între ele, dar apoi, într-un fel sau altul, curg lin la aspectul miere-mosc cu o bază subțire de scorțișoară.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cedre, Frank Boclet
~~~~~~~~~~~~~~~~~

O aromă mai moale, dar totuși picantă și amețitoare. Cedru, înfășurat cu grijă în note de nucă de cocos și chihlimbar, la un moment dat începe să se echilibreze între rotunjimea moale a lemnului de santal și claritatea piperului negru de ienibahar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eau de Cedre, Giorgio Armani
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Diversitatea de cedru Armani, începe cu note de lămâie și bergamotă, deschizându-se treptat într-o aromă densă de cedru cu un postgust de ceai negru.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cedro di Taormina, colecția Blu Mediterraneo, Acqua di Parma
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Busuiocul și ardeiul iute lucrează perfect în tandem pentru aroma – Cedro di Taormina, după care iese în prim-plan cedrul parfumat în tămâie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cedre, Esteban
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Notele de cedru la Esteban sunt pur și simplu spectaculoase. Parfumul este greu de găsit pe piață, dar cei norocoși vor avea mare noroc. Prospețimea nobilă a lemnului este ușor umbrită de mirodenii, piele, trandafir și labdanum, iar nota de bază a cedrului sună pe piele pentru o perioadă incredibil de lungă de timp.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cedre Atlas Atelier Cologne;

 Chanel Bleu de Chanel
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cedre Atlas Atelier Cologne atrage nu doar prin notele de lămâie, dar și de iasomie, iar Chanel Bleu de Chanel, ca întotdeauna, impresionează printr-un traseu complex, dar rafinat, în care puteți auzi cu ușurință note de cedru, de grapefruit, de mușcată și de lavandă.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Le Cedre Miller Harris;

Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Parfumurile masculine, care conțin flori, sunt deosebit de captivante. Deci, notele de bază de cedru alb și mosc sunt combinate cu accente de mimoză și orhidee în flaconul Le Cedre Miller Harris. La rândul său, Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu este umbrit cu note de mușcat și lavandă.


Intră acum și în grupul de