La Suceava, Revelionul costa intre 130 si 300 lei


Intră acum și în grupul de

Ultima zi din an constituie un prilej de bucurie pentru toată lumea, de aceea fiecare îşi alege din timp locul unde îşi petrece Revelionul şi, implicit, bugetul pe care o să îl aloce acestei petreceri.

Pe lângă ofertele turistice, de circuit extern şi intern, sucevenii pot să-şi petreacă Revelionul la unul dintre restaurantele sau cluburile din municipiul reşedinţă de judeţ.

Administratorii localurilor au pregătit şi anul acesta pentru clienţi o ofertă de Revelion, care include mâncare, băutură, muzică şi alte surprize.
Astfel, în funcţie de bugetul de care dispun, sucevenii pot alege locaţia preferată.

Preţurile petrecerii care marchează trecerea dintre ani, într-unul dintre restaurantele şi cluburile sucevene, variază între 130 şi 300 lei de persoană. În schimbul acestei sume, petrecăreţii sunt răsfăţaţi cu bufet suedez sau platou aperitiv din preparate rafinate, fructe, prăjituri de casă şi băutură la alegere.
De asemenea, unele localuri le răsfaţă papilele gustative clienţilor cu mâncăruri mai sofisticate, cum ar fi: jambon în crustă de foietaj cu garnitură din budincă de cartofi în rosmarin, iar lista poate continua.

Unele locaţii oferă sucevenilor şi ocazia de a se relaxa jucând gratuit bowling, billiard sau ping pong.

Celor care nu sunt dispuşi să plătească 200 lei pentru seara de Revelion li s-au pregătit petreceri în unele cluburi, care costă 50 lei. Preţul include un bon de consumaţie în valoare de 50 lei, iar organizatorii oferă băuturi din partea casei şi multe alte surprize.

Ca în fiecare an, sucevenii care nu vor să-şi golească în nici un fel buzunarele de Revelion, pot petrece această noapte în centrul oraşului, fără să fie nevoiţi să plătească pentru distracţie. Aici va avea loc un spectacol de muzică populară şi uşoară şi, bineînţeles, petrecerea va include şi un foc de artificii.


Intră acum și în grupul de