Pe un asemenea ger si picioarele te lasa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Nu e de mirare că gerul năprasnic înregistrat în ultimele zile a schimbat aproape cu 180 de grade comportamentul locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ şi nu numai. Şi aşa lăsând de dorit, acesta a devenit unul total apatic iar fiecare sucevean încearcă să treacă nepăsător pe lângă fiecare problemă ce nu-i aparţine.

În plus, gerul care s-a coborât peste noi a făcut ca până şi picioarele să ne părăsească. Sau cel puţin ghipsul de pe ele.

Aşa s-a întâmplat şi marţi în plin centrul oraşului când pe strada Mihai Viteazu o persoană sătulă de disconfortul produs de ghipsul pe care îl purta a lăsat pur şi simplu pansamentul în mijlocul drumului şi a plecat nepăsătoare mai departe.

Cel mai probabil, obiectul aparţine unui cerşetor care îl utiliza pentru a mai smulge un bănuţ din mila trecătorilor. În această perioadă, nimeni nu se mai opreşte din mers aşa că acesta a devenit o corvoadă pentru cerşetorul care se prefăcea aşa că pur şi simplu l-a aruncat în mijlocul trotuarului.

Ore în şir, faşa medicală a stat acolo unde a fost părăsită, cei mai mulţi dintre pietoni trecând nepăsători, iar alţii aruncând o privire din fugă . Au fost însă şi unii care s-au cutremurat puţin la vederea imaginii, însă şi-au luat inima în dinţi şi au trecut pe lângă “piciorul din ghips” demonstrând că dorinţa de a scăpa de gerul de afară învinge orice temere.


Intră acum și în grupul de