Cătălin Nechifor(Pro România): Piețele trebuiau deschise din 7 decembrie conform termenului legal. Că le deschid cu o zi înainte nici nu mai contează


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, la Flash-Interviu de la News Bucovina, că anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis că piețele se vor deschide la sfârșitul săptămânii nu mai contează.

„În data de 7 noiembrie, Guvernul Orban a suspendat, temporar, pe o perioadă de 30 de zile, activitatea din piețele închise din România.Asta înseamnă că termenul legal pentru închiderea piețelor se termină la data de 7 decembrie”, a spus Nechifor.

El a arătat că anunțul președintelui este irelevant pentru că oricum piețele trebuiau deschise în data de 7 decembrie.

„Că le deschid cu o zi mai repede, că le deschid în ziua votului sau că le deschid luni, oricum nu mai contează”, a spus deputatul Pro România.

Adio autostrada la Suceava – flash interviu editie specială cu deputatul Catalin Nechifor

Adio autostrada la Suceava – flash interviu editie specială cu deputatul Catalin Nechifor

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 2 decembrie 2020

El a mai spus și cei din PSD s-au lăudat degeaba cu legea pe care au dat-o pentru deschiderea piețelor pentru că știau clar că termenul de 30 de zile era clar definit și că s-au contrat în cursul zilei de marți că i-au trimis lui Klaus Iohannis textul la promulgare și că președintele nu a primit legea.

„Între timp și cei de la PNL au contestat legea la Curtea Constituțională. O întreagă bătaie de joc. Acum vine președintele și spune că ar fi rezolvat problema”, a spus Nechifor.

Liderul Pro România a mai spus că autoritățile vor să se laude acum cu scăderea numărului de cazuri de infectări, dar că oricum nimeni nu mai crede informațiile pe care aceștia le prezintă.

Dacă săptămâna trecută aveam peste 10.000 de cazuri și acum s-a ajuns la circa 4000 de cazuri pe zi este din cauză că nu se fac testări, a explicat Nechifor care crede că dacă această campanie electorală mai dura se ajungea să nu se mai raporteze niciun caz de infectare.

„Dacă faci două teste pe zi, e posibil să nu ai nicio infectare”, a spus Cătălin Nechifor care și-a pus problema ce se va întâmpla în țară după alegerile parlamentare și cu creșterea numărului de cazuri odată cu creșterea numărului de testări.


Intră acum și în grupul de