Elevii suceveni au participat la un concurs de desen cu tematica rutiera


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava, a organizat în perioada 25.09.2009 – 20.01.2010 concursul de desen cu tematică rutieră “Îţi mulţumim ca ne protejezi viaţa circulând prudent!”.

Potrivit declaraţiilor inspectorului de poliţie Ionuţ Epureanu, concursul s-a adresat tuturor elevilor din clasele I – IV din unităţile de învăţământ de pe raza judeţului Suceava, pasionaţi de desen şi dornici să sensibilizeze prin talentul şi aptitudinile lor opinia publică, cu privire la dramele care se petrec pe drumurile publice. Elevii au avut astfel prilejul de a se exprima liber, artistic, într-un cadru instituţionalizat.

Peste 90 de lucrări ale copiilor care au participat la concurs sunt expuse la City Gallery din incinta Shopping City Suceava până în data de 15 februarie.
Premierea celor mai bune desene va avea loc tot luni, 15 februarie.

Organizatorii concursului au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, organizate marţi la City Gallery că lucrările vor fi evaluate în funcţie de originalitate, gradul de creativitate al elevului, claritatea transpunerii mesajului, relevanţa pentru tema concursului, expresivitatea lucrării şi capacitatea elevului de a surprinde şi sintetiza, prin intermediul desenului, mesajul preventiv pe linie rutieră.

Ionuţ Epureanu a precizat şi faptul că această acţiune încheie campania de prevenire, organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, care a demarat anul trecut.


Intră acum și în grupul de