Dan Ioan Cușnir: Ion Lungu anunță că „demarează” în 2021 proiecte pe care le tot promite de peste zece ani crezând că sucevenii au probleme cu memoria//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a constatat cu surprindere că primarul Ion Lungu a anunțat că va demara mai multe proiecte în municipiu pe care le promite de zece ani și crede că sucevenii au probleme cu memoria.

„Primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi cred că sucevenii au probleme cu memoria și nu știu ce s-a întâmplat în ultimii 17 ani. Am văzut cu surprindere că Ion Lungu își propune împreună cu Lucian Harșovschi demararea unor proiecte”, a spus Cușnir.

El a arătat că între proiectele pe care aceștia vor să le demareze este reabilitarea Curții Domnești.

„De câți ani se vorbește de reabilitarea Curții Domnești? Au trecut șapte-opt ani. Acum ei redemarează”, a spus Cușnir.

Un alt proiect care ar urma să fie „demarat” este Grădinița Mihai Eminescu arătând că acea grădiniță este începută și demarată de 16 ani.

„De cine vă bateți joc Ion Lungu și Lucian Harșovschi când propuneți demararea unei grădinițe construite în urmă cu 16 ani?Alt proiect pe care își propun să demareze, este grădinița din Obcini. Acum patru ani nu au mai demarat odată?”, a întrebat Cușnir.

Mai mult liderul social-democrat sucevean a arată că Ion Lungu „mai demarează” în 2021 încălzirea din Bazar.

„Ion Lungu promite încălzire în Bazar de 13 ani. Sunt 13 ani de când Ion Lungu îi minte pe comercianții din Bazar că le asigură condiții”, a spus Cușnir.

El a adăugat că tot acum se demarează și Sala Polivalentă.

„Auzim de vreo zece ani de Sala Polivalentă”, a spus consilierul local social-democrat.

Dan Ioan Cușnir a subliniat că acestea sunt prioritățile lui Ion Lungu pentru 2021 în loc de Parc industrial și incubator de afaceri și că, de fapt, Parcul industrial a fost doar o nouă promisiune neonorată a cuplului Lungu-Harșovschi.

„Dacă noi am fi câștigat alegerile, parcul industrial și incubatorul de afaceri ar fi fost proiecte de demarat”, a menționat Cușnir.

Liderul PSD Suceava a arătat că parcul industrial este necesar pentru locuri de muncă mai bine plătite și pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiți să plece din Suceava.

„Ion Lungu a uitat complet de acest subiect”, a spus președintele social-democrat sucevean.

Cușnir a spus că Ion Lungu vorbește de proiectul Sălii Polivalente de zece ani, dar nici în acest an nu are în vedere acoperirea patinoarului artificial, locul unde sute de copii merg să facă sport.

Pe lista proiectelor de demarat este o parcare supraterană, de parcă ar fi o cursă pe Marte, a declarat liderul PSD Suceava care a arătat că în multe alte orașe din țară parcările supraterane sunt un lucru firesc, iar doar în Suceava sunt „navete spațiale”.


Intră acum și în grupul de