Prefectul de Suceava spune că înmatriculările auto se vor face și în week-end până la suplimentarea organigramei


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că pentru intrarea în normalitate a activității de înmatriculări auto s-a propus ca aceasta să se facă și în week-end până când se va aproba suplimentarea organigramei acestui serviciu.

Moldovan a spus că a trimis deja la direcția generală din București un proiect de ordin prin care să se aprobe ca activitatea să se desfășoare și în week-end.

El a spus că județul Suceava este pe locul 2 în țară la înmatriculări, după București, dar organigrama este aceeași ca în toate județele.

Prefectul a menționat că în lipsa unei schimbări a organigramei nu se va putea asigura o activitate fluentă.

El a spus că a solicitat suplimentarea posturilor și că există posibilitatea să fie aprobată, dar după adoptarea bugetului pentru 2021.

„Semnele pe care le avem sunt că se vor suplimenta posturile”, a declarat prefectul.

El a menționat că până atunci, singura soluție est că angajați ai serviciului, vor face, benevol, activitate de înmatriculări și în week-end.

Prefectul a spus că cei care vor lucra și în week-end vor fi plătiți suplimentar și că și-a asumat formula prin care să aceștia să beneficieze de venituri în plus.


Intră acum și în grupul de