CONCURS!!! Top 5 femei politician din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Site-ul NewsBucovina.ro lansează o nouă provocare pentru cititori! În contextul lunii martie, dedicată femeilor, vă propunem un nou sondaj de opinie şi, implicit, un nou concurs intitulat „Top 5 femei politician din judeţul Suceava”. Timp de o lună de zile, vă invităm să votaţi femeia politician a anului 2009 în judeţul Suceava. În acest sens vă punem la dispoziţie lista cu propunerile noastre:

1. Mirela Adomnicăi
2. Carmen Agoutin
3. Sanda-Maria Ardeleanu
4. Sorina Barbu
5. Doiniţa Cocriş
6. Maria Cojocaru
7. Liviana Enea
8. Clara Hapenciuc
9. Camelia Ignătescu
10. Diana Georgeta Iliescu
11. Cristina Iordăchel
12. Aurelia Petcu
13. Oana Elena Pintilei
14. Maria Pleşca
15. Mona Săndulescu
16. Monica Tătaru
17. Cristina Teodorovici
18. Marta Timofeiov
19. Violeta Zenovia Ţăran
20. Angela Zarojanu

Regulamentul concursului:

1. Întocmeşte propriul “Top 5 femei politician din judeţul Suceava” (vezi lista publicată mai sus) şi trimite-ne opţiunea ta pe adresa de e-mail [email protected], împreună cu datele de contact (nume, prenume, număr de telefon). NU VOR FI LUATE ÎN CONSIDERARE E-MAILURILE CARE CONŢIN TOPURI INCOMPLETE ŞI DATE DE CONTACT INCOMPLETE.

2. Concursul „Top 5 femei politician din judeţul Suceava” se desfăşoară în perioada 8 martie-8 aprilie 2010. Mail-urile cu înscrieri vor putea fi trimise până pe data de 31 martie 2010, în timp ce votul dvs. poate fi exprimat până pe 8 aprilie 2010, în cadrul rubricii „Sondaj de opinie”.

3. De pe acelaşi IP se poate vota o singură dată pe zi.

4. Fiecare participant poate trimite un singur mail prin care să se înscrie în concurs şi să-şi exprime opţiunea. Opţiunile ulterioare ale aceluiaşi participant nu vor fi luate în considerare.

5. În desemnarea câştigătorilor se va ţine cont de rezultatul sondajului de opinie.

6. În cazul în care mai mulţi participanţi înscrişi în concurs au oferit ordinea corectă a primilor cinci politicieni ai anului 2009, desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi.

7. Lista câştigătorilor va fi afişată pe site-ul www.newsbucovina.ro în data de 9 aprilie 2010.

Premiile care intră în concurs sunt:

Locul I – Un set de produse cosmetice oferit de „In Style Parfums”

Locul II – O cină pentru două persoane oferită de Restaurantul „Taco Loco”

Locul III – Un bax de vin „Beciul Domnesc” oferit de Vincon Vrancea

Locul IV – Un pachet de cărţi de la editura „Humanitas” (Andrei Pleşu – „Comedii la porţile Orientului”, Mircea Cărtărescu – „Pururi tânăr, înfăşurat în pixeli”, L.P. Hartley – „Mesagerul”)

Pentru a veni în sprijinul cititorilor noştri în vederea desemnării ocupantelor celor cinci poziţii în top, pe tot parcursul desfăşurării sondajului de opinie vă vom prezenta interviuri în exclusivitate cu personalităţile propuse.


Intră acum și în grupul de