Sucevenii nu-si permit luxul de a pleca intr-un mini-concediu de Paste!


Intră acum și în grupul de

Din cauza problemelor financiare, sucevenii nu mai poftesc la mini-concediu de Paşte! Potrivit agenţilor de turism, cererea înregistrată în această perioadă este extrem de mică, comparativ cu anul trecut, în ciuda preţurilor relativ mici şi a ofertelor variate de sejururi turistice.

Cei care totuşi vor să petreacă Sărbătoarea Învierii Domnului în alt loc decât acasă pot opta pentru destinaţii interne sau externe. Aşadar, sucevenii se pot relaxa la munte, la mare, în Bulgaria sau Grecia, fiecare după posibilităţi şi preferinţe.

Monica Marcu, administratorul agenţiei de turism sucevene “Hello Travel” a declarat pentru www.NewsBucovina.ro că preţurile sejururilor sunt la aproximativ acelaşi nivel cu cele de anul trecut, dar că cererea este într-o scădere drastică, la această situaţie contribuind bineînţeles şi criza financiară, care a afectat buzunarele multor suceveni.

Aşadar, cei care vor să petreacă, de Paşte, un mini-concediu de 5 zile în staţiunea montană Vatra Dornei, vor trebui să scoată din portofel suma de 725 lei de persoană, beneficiind de pensiune completă şi masă festivă de Paşte.

Cei care aleg Suceviţa plătesc 320 Euro pentru 5 zile şi au parte de masă festivă şi pensiune completă. La Poiana Braşov, hotelierii ofera pachete de 3 zile, cu masă festivă şi demipensiune, la preţul de 240 lei de persoană.

Sucevenii care aleg litoralul românesc, plătesc mai puţin de 200 lei, pentru 3 zile, cazare, masă festivă de Paşte şi mic dejun.

Un sejur în Grecia în regim de demipensiune îl costă pe un sucevean 163 Euro iar o zi în Bulgaria, regim all-inclusive scoate din buzunarele doritorilor 27 de Euro.


Intră acum și în grupul de