Targul “Agro Expo Bucovina”, luat cu asalt de peste 20.000 de vizitatori


Intră acum și în grupul de

Organizat în perioada 19 – 21 martie a.c., de către Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava şi Shopping City Suceava, Târgul Naţional de Agricultură şi Industrie Alimentară “Agro Expo Bucovina” a stârnit un real interes atât pentru fermierii din Bucovina cât şi din celelalte judeţe ale ţării.

Evenimentul a debutat vineri în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a secretarului de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Rădulescu, a directorului general adjunct al APIA Bucureşti, Nicolae Sterghiu, a directorului Oficiului Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti, Rodica Parău, a directorului Fondului de Garantare a Creditului Agricol, Veronica Toncea şi a subprefectului judeţului Suceava, Angela Zarojanu.

Manifestarea a inclus a III-a ediţie a Forumului Economic “Agricultura Încotro?”, care i-a pus la curent pe agricultori cu privire la problemele actuale ale acestui sector industrial şi potenţialele soluţii pentru un succes cât mai mare în acest domeniu. Forumul a fost structurat pe trei teme: “Satul românesc – prezent şi viitor”, “Produsele tradiţionale româneşti – realităţi şi perspective” şi “Promovarea produselor ecologice, de la general la particular”.

Ajuns la a VIII-a ediţie, fiind un târg de tradiţie pentru toţi cei care activează în industria agroalimentară, evenimentul a devenit cea mai mare manifestare de profil din Moldova.

Organizatorii spun că târgul a fost vizitat de peste 20.000 de persoane, care au putut admira ultimele noutăţi din domeniul agricol, ale celor peste 75 de companii prezente la eveniment, din peste 20 de judeţe ale tării.

Tot organizatorii preconizează că succesul acestei manifestări oferă toate premisele prezenţei, la ediţia din 2011 a “Agro Expo Bucovina”, a unui număr mult mai mare de participanţi.


Intră acum și în grupul de