Subprefectul de Suceava, Alexandru Salup: Așteptăm să ne transmită DNA care este calitatea șefului interimar al Serviciului de Permise și Înmatriculări în dosar. Serviciul va funcționa ca și până acum.


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava, Alexandru Salup, care are în coordonare Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto a declarat, miercuri, la Analiza de Seară de la News Bucovina că în cazul șefului serviciului inspector principal de poliție Andrei Viorel Donciu nu este clară calitatea acestuia în dosarul instrumentat de DNA Cluj.

„Am fost informați că se va face o percheziție în biroul inspectorului șef. Nu vizează fapte care s-ar fi petrecut în județul nostru”, a spus subprefectul.

El a arătat că este vorba de un dosar din anul 2020 cu fapte în Maramureș.

„Până când vom avea o chestiune clară, serviciul își va desfășura activitatea în mod normal. Așteptăm noi dispoziții din partea Direcției și DNA Cluj care să ne spună ce calitate are domnul Donciu în dosar.Nu știm nici noi”, a spus Salup.

El a arătat că serviciul va funcționa ca și până acum cu sprijinul lucrătorilor detașați din țară din Vaslui, de la București la care se adaugă patru polițiști detașați de la IPJ Suceava și cei care au rămas în acest serviciu și au posibilitatea să participe la examinări.

Salup a adăugat că în funcție de ceea ce vor decide procurorii anticorupție se va vedea cine va fi șeful serviciului subliniind că are prezumția de nevinovăție.

„Ne interesează ca acest serviciu să funcționeze.  Serviciul va funcționa în parametrii pe care i-am avut și până acum”, a spus Salup.


Intră acum și în grupul de