Primarul municipiului Falticeni a plantat flori de Florii


Intră acum și în grupul de

Campania lansata de Complexul Comercial „Nada Florilor” din Fălticeni, care şi-a propus să contribuie la înfrumuseţarea oraşului, prin implicarea întregii comunităţi, s-a încheiat duminică, de Florii.

Potrivit organizatorilor campaniei, ghivecele de flori, returnate de clienţii „Nada Florilor”, au fost plantate cu ajutorul reprezentanţilor Primăriei Fălticeni şi ai Scolii nr. 3 “Mihail Sadoveanu”.

Printre cei care au plantat flori în Piaţa “Nada Florilor” s-a aflat şi primarul Vasile Tofan, edilul fălticenean sprijinind campania “O floare de la Nada Florilor creşti, un coş de Paşte primeşti!” pe toata durata ei.

Chiar dacă vremea nu a ţinut cu ei, fălticenenii nu au renunţat la acţiune, iar ploaia a ajutat florile să prindă rădăcini în duminica de Florii. Iar pentru că ploaia înseamnă trăinicie, belşug şi durabilitate, aceasta a pecetluit, duminică, parteneriatul dintre „Nada Florilor” şi comunitatea oraşului Fălticeni.

Tot organizatorii anunţă că pentru că s-au implicat în campania de la “Nada Florilor”, aducând astfel primavara în oraşul Fălticeni, 100 de fălticeneni desemnaţi prin tragere la sorţi vor primi câte un coş cu produsele tradiţionale pentru masa de Paşte.


Intră acum și în grupul de