Vicepreședintele CJ Suceava, Cristinel Crețu, despre nemulțumirile legate de modernizare drumului Suceava-Dolhasca: Este firească supărarea pe moment din cauza disconfortului, dar la final lucrurile vor fi în regulă//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele CJ Suceava, Cristinel Crețu, a dat, miercuri, asigurări locuitorilor din zona drumului județean pe distanța Ipotești-Dolhasca, ce se modernizează printr-un proiect cu finanțare europeană, că dacă acum există un disconfort, la finalizarea lucrărilor toate lucrurile vor fi în regulă.

„Oamenii sunt supărați pe moment. Este o etapă de realizare a acestui proiect. La final, lucrurile vor fi foarte în regulă”, a spus Crețu care s-a aflat miercuri seara la Ipotești unde mai mulți locuitori și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu proiectul de modernizare.

El a spus că la finalul lucării accesul va fi foarte facil către curți.

Vicepreședintele CJ Suceava a mai spus că asfalt se va turna conform proiectului, iar la final accesul în curți va fi asigurat.

Scandalul de la Ipotești continua! Locuitorii din zona sunt la cuțite cu Asfaltatorul

Scandalul de la Ipotești continua! Locuitorii din zona sunt la cuțite cu Asfaltatorul – Analiza de Seara

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 19 mai 2021

„E firesc să fie nemulțumiți în momentul acesta pentru că este creat un disconfort”, a mai spus Crețu.

El a spus că lucrarea va fi finalizată cât de repede se poate.

Locuitori din comuna Ipotești au strâns semnături pe o petiție prin care solicită modificarea proiectului astfel încât să nu li se afecteze accesul spre proprietăți.

Marți seara aceștia au ieșit în stradă pentru a atrage atenția asupra situației pentru că au constatat că lucrările le afectează accesul și că li s-a răspuns că „așa este proiectul”.


Intră acum și în grupul de