A debutat a XVII-a editie a concursului international “Hard&Soft”


Intră acum și în grupul de

Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava găzduieşte, în perioada 23 – 30 mai a.c., a XVII-a ediţie a Concursului Internaţional pentru Studenţi “Hard&Soft” 2010, organizat de Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”.

La festivitatea de deschiderea a concursului, care a avut loc luni, în Aula Universităţii din Corpul E, au participat echipele universităţilor care intră anul acesta în concurs precum şi membrii juriului. Universitatea “Stefan cel Mare” este reprezentată anul acesta la “Hard&Soft” de două echipa de studenţi iar ceilalţi participanţi provin de la: Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Naţională Chernivtsy, Universitatea Tehnică din Chişinău, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea “Gh. Asachi” din Iaşi, Ecole d’Ingenieurs en Informatique 3il Limoges, University of Novi Sad, University of Sarajevo, Universitatea Oradea şi Universitatea Politehnică Timişoara.

Adrian Graur, rectorul universităţii sucevene, a declarat în cadrul festivităţii de deschidere că găzduirea unei noi ediţii a concursului “Hard&Soft” nu poate fi decât o bucurie şi a încheiat prin a le ura tuturor participanţilor bun venit şi mult succes şi inspiraţie la rezolvarea cerinţelor concursului.

La rândul său, preşedintelui juriului, prof Timothy Hall, de la Universitatea Limerick, Irlanda, care le-a vorbit celor prezenţi despre tema din acest an a concursului, despre aşteptările juriului şi lucrarile care vor rezulta, care trebuie să fie accesibile şi interesante. Tot el a spus că rezultatele concursului vor fi communicate vineri seara, în cadrul festivităţii de decernare a premiilor.

Tema “Hard&Soft” din acest an este: SoNDa – Sensor Network for Data.


Intră acum și în grupul de