Concert Carla’s Dreams la deschiderea anului universitar la USV. Mihai Dimian: Se vor impune o serie de condiții suplimentare pentru că este un eveniment dedicat exclusiv studenților


Intră acum și în grupul de

Cunoscutul cântăreț Carla’s Dreams va fi surpriza cu care Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava va deschide noul an universitar 2021-2022, a anunțat prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorector cu activitatea științifică al USV, în cadrul emisiunii Exclusiv la Miezul Zilei, de la News Bucovina.

”În seara zilei de 1 octombrie îl vom avea ca invitat pe Carla’s Dreams. Se vor impune o serie de condiții suplimentare pentru că este un eveniment dedicat exclusiv studenților. Vom încerca să evităm aglomerările datorate celor din oraș.”,  a declarat prof. univ. dr. Mihai Dimian.

Siguranța participanților la concert, va fi o prioritate pentru USV, a transmis prorectorul Mihai Dimian.

”Dat fiind faptul că municipiul Suceava se află în Zona Roșie, așa cum bine știm, se impun anumite condiții suplimentare. Spre deosebire de prima parte a zilei, unde nu vom o astfel de situație, pentru că numărul de participanți este mult mai redus, în cea de-a doua parte a festivităților accesul se va face pe baza certificatului verde digital, pe baza testului sau cu dovada trecerii prin boală. Masca de asemenea este obligatorie pe tot parcursul evenimentelor. Ne dorim să avem un eveniment frumos și sigur. Va fi un nou început, dar veștile care vin din jurul nostru, nu sunt tocmai cele mai conforme cu ceea ne doream.”, a completat Mihai Dimian.

Referitor la festivitatea de deschidere, reamintim faptul că potrivit Hotărârii C.A., deschiderea oficială, organizată la nivelul Universității, va avea loc în exterior, în parcarea dintre corpurile B și C, cu începere de la ora 10.00, și va fi urmată de întâlnirile conducerilor facultăților cu studenții din anul I. Ulterior, de la ora 19.00, va avea loc deschiderea festivă, organizată tot în exterior, în parcarea dintre corpurile B și C.


Intră acum și în grupul de