Sucevenii isi duc copiii la lectiile gratuite de dans de la Galleria Mall


Intră acum și în grupul de

Cei mai mici dintre suceveni sunt norocoşii beneficiari ai lecţiilor gratuite de dans organizate la Galleria Mall de instructorii Şcolii de Dans Master Dance din Suceava. De luni până vineri, începând cu orele 18.30, 25 -30 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani vin (cei mai mici împreună cu părinţii) să danseze şi să se distreze în locul special amenajat la etajul întâi al mall-ului.

Lecţiile de dans pentru copii se desfăşoară sub îndrumarea instructorului Ionuţ Robertino şi sub atenta supraveghere a două coordonatoare. Astfel, micuţii iau lecţii de dans modern, învaţă să lucreze sincron şi să-şi controleze mişcările pentru a menţine un ritm. În acelaşi timp, ei pot învăţa şi cum se merge pe un podium la o prezentare de modă. „Vrem ca aceşti copii să-şi dezvolte un ritm, să înveţe să danseze, să prindă gustul dansului”, explică coordonatoarea Lavinia Bujoreanu. Timp de o oră părinţii îi privesc sau îşi fac cumpărăturile, încrezători că cei mici sunt pe mâini bune.

Mai mult, cei de la mall-ul sucevean s-au gândit şi la părinţii care au copii cu vârste sub 5 ani şi au amenajat un spaţiu special pentru aceştia, dotat cu jucării şi căsuţe. Însă adevărata distracţie începe sâmbăta, când copiii sucevenilor pot participa la jocuri interactive şi sunt premiaţi cu cele mai simpatice jucării.


Intră acum și în grupul de