Acrobatii pe doua roti si motoare incinse la maxim, la “Motor Show” de la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Spectacol pe două roţi, motoare înfierbântate la maxim, demonstraţii de burn out şi acrobaţii, care de care mai incredibile şi periculoase, de toate acestea a avut parte publicul sucevean în zilele de sâmbătă şi duminică, cu prilejul “Motor Show”, eveniment care s-a desfăşurat în parcarea Shopping City Suceava şi a reunit zeci de motociclişti, spre bucuria celor prezenţi.

În ciuda căldurii insuportabile care a pârjolit judeţul în ultimele zile, bikerii de la la cluburile din Moldova “Free Wolf”, „Şoimii Nemţeni”, „Bukowina”, „Bullets”, „North Gang Riders”, „East Side Dogs”, „Zimbrii” şi „Botoşani Motors” şi-au îmbrăcat costumele, şi-au încălecat motoarele şi au venit la Suceava, pentru a se mândri cu bijuterii de motociclete, care le răpeau privirile celor din jur.

Sucevenii care au avut curaj să iasă din casă în ciuda temperaturilor extrem de ridicate au putut urmări un incredibil spectacol asigurat de “Lemon Bikers”, invitaţii speciali ai evenimentului. Cei patru motociclişti, doi băieţi şi două fete, care formează unul dintre puţinele cluburi de stunt din România, i-au lăsat cu gura căscată pe spectatorii prezenţi în parcarea complexului comercial sucevean, asigurând un spectacol greu de imaginat pentru cei care nu au avut ocazia să-i vadă, bazat pe multă precizie, talent şi exerciţiu.

Publicul pasionat de motociclete s-a delectat urmărind tot felul de demonstraţii, cum ar fi: mersul a două persoane pe o singură roată a unei motociclete, incredibile burn out-uri, mersul cu picioarele sau mâinile în aer etc.


Intră acum și în grupul de