Toamna se numara ofertele de vacanta


Intră acum și în grupul de

Pentru că s-a încheiat sezonul estival, agenţiile de turism pun la dispoziţie noi pachete promoţionale la un preţ redus pentru toţi sucevenii care încă nu au ajuns să-şi petreacă anul acesta concediul. Deşi toamna şi-a intrat deja în drepturi, în prima jumătate a lunii septembrie se desfăşoară programul „Litoralul pentru toţi”. „Ofertele variază de la 189 lei de persoană pentru 6 nopţi de cazare la un hotel de două stele la 499 lei pentru aceeaşi periodă la un hotel de cinci stele”, declară pentru NewsBucovina.ro directorul agenţiei de turism “Hello Travel”, Oana Marcu.

Potrivit acesteia, o ofertă asemănătoare este disponibilă şi pentru cei ce doresc să-şi petreacă concediul în străinătate, dar nu au avut ocazia până în acest moment din cauza situaţiei financiare. Pe litoralul grecesc, în cadrul programului „Grecia pentru toţi”, un sejur de o săptămână în perioada 1 – 25 septembrie costă doar 69 Euro la un hotel de trei stele, dar poate ajunge până la 276 Euro dacă hotelul ales este de cinci stele. „Oferte speciale mai sunt şi pentru Croaţia, la un tarif de 245 Euro de persoană, pentru 7 nopţi de cazare în regim de demipensiune, în perioada 1 octombrie – 8 aprilie”, informează Oana Marcu.

Şi Spania are un program special intitulat „Seniorii” deoarece se adresează în special persoanelor cu vârsta peste 55 de ani. În preţul de 435 Euro sunt incluse opt zile de cazare la un hotel din Valencia, o excursie, transportul cu avionul şi taxele de aeroport dacă în cameră se cazează cel puţin o persoană ce se înscrie în limita de vârstă.

Încă o ofertă ce poate interesa pe toţi sucevenii care ar dori să facă tratament într-una dintre staţiunile balneare din România se referă la „Săptămâna de refacere” într-un hotel de trei stele, cu mic dejun şi tratament inclus. Pentru o săptămână de relaxare preţul este de doar 330 de lei de persoană. Perioada în care vă puteţi rezerva o astfel de vacanţă este cuprinsă între 3 septembrie şi 20 decembrie. Iar dacă nu vă interesează tratamentul atunci preţul unei astfel de călătorii scade la 258 de lei, doar şase zile la acelaşi confort sporit. Puteţi alege locaţii precum Predeal, Braşov, Vatra Dornei, Bran sau Sinaia.

La polul opus, destinaţiile exotice sunt cele mai scumpe în această perioadă deoarece în Egipt sau Tunisia tocmai a debutat sezonul estival, temperaturile ajungând la valori suportabile pentru turişti. Ofertele încep de la 700 de Euro şi pot creşte la 1200 de Euro dacă alegeţi o vacanţă în destinaţia VIP, Dubai.

Pentru că ne îndreptăm încet şi sigur către sfârşitul anului, ofertele de petrecere a revelionului nu au întârziat să apară. Astfel, pentru şase zile de cazare la un hotel de trei stele în capitala Franţei preţul este de 595 de Euro, incluse în tarif sunt: o croazieră pe Sena, un tur panoramic al oraşului, transportul cu avionul şi micul dejun. Alte oferte sunt diponibile şi pentru Amsterdam sau Madrid, la preţuri sub 500 Euro. O alternativă la petrecerea revelionului în Europa este o croazieră pe râul Nil de unsprezece zile, nouă nopţi de cazare în două hoteluri de cinci stele şi timpul petrecut pe un vas de lux. Ghidul şi intrările la obiectivele turistice sunt incluse în preţul de 1085 Euro de persoană.

Oriunde aţi alege să vă petreceţi vacanţele trebuie să ştiţi că o dată cu încheierea sezonul estival ofertele sunt mult mai avantajoase şi nu este nevoie să vă contramandaţi concediul din cauza crizei financiare.


Intră acum și în grupul de