Fabrica de ciocolata de la Galleria Mall, un real succes pentru micii pofticiosi suceveni


Intră acum și în grupul de

Multă distracţie, energie şi culoare, vineri după-amiază la parterul Galleriei Mall din Suceava, unde micuţii suceveni au dat iama în bomboanele şi ciocolata pregătite special pentru ei cu ocazia evenimentului “Fabrica de ciocolată”.

Acţiunea a început la ora 15.00 şi a adus în incinta Galleriei Mall neaşteptat de mulţi copii, dornici de distracţie şi aprigi în a se bucura de cele două fântâni de ciocolată prin care şi-au putut trece scobitorile ornate cu struguri albi şi negri.

Pe lângă faptul că au beneficiat de o şedinţă amuzantă de face painting în care fiecare pici a avut ocazia să fie pictat în funcţie de dorinţa sa (fluturi, inimioare, peşti, ursuleţi, şoricei şi mustăcioşi), copii au avut ocazia să îşi arate îndemânarea în a picta cu ciocolată topită pe minişevaletele amplasate special pentru ei în holul mall-ului, fiind premiaţi cu multă ciocolată.

Copii au fost încurajaţi pe rând de părinţi, prieteni şi organizatori, în a desena cel mai frumos ursuleţ din ciocolată, pe care apoi au avut posibilitatea să îl personalizeze, dându-i un nume.

A urmat apoi “atelierul de prăjiturit”, în cadrul căruia copiii au primit aluat pe care l-au modelat cu forme, l-au decorat cu stafide sau nuci și l-au copt sub supravegherea instructorului, acţiune urmată de “atelierul de modelat marțipan” de diferite culori, unde sub supravegherea instructorului copii au învățat să facă unul dintre piticii din Albă ca Zăpada, au modelat ciupercuţe şi bastonaşe, fiind mereu motivaţi cu dulciuri şi jucării oferite din partea organizatorului.

Atmosfera jovială a fost întreţinută de actori oompa care au avut grijă să le împartă pofticioşilor zeci de bomboane cu polonicul, bucăţele diversificate de ciocolată, sau struguri pregătiţi special pentru a fi trecuţi prin fântâna de ciocolată, iar loompa, entertainer-ul show-ului a avut grijă să distreze micuţii şi să îi provoace la diferite jocuri care le-au pus imaginaţia în mişcare.

Acţiunea s-a desfăşurat până în jurul orei 19.00.


Intră acum și în grupul de