Marius Ursaciuc: Până se va finaliza centura Gura Humorului, fluidizarea traficului este în sarcina noastră. Asfaltăm toate străzile și modernizăm toate intersecțiile


Intră acum și în grupul de

Primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat pentru News Bucovina că până la sfârșitul acestui an se va finaliza asfaltarea tuturor străzilor din oraș cu excepția cartierului Voroneț urmând să fie modernizate și toate intersecțiile.

„Până la sfârșitul anului se termină asfaltarea tuturor străzilor, cu excepția celor din Voroneț”, a spus Ursaciuc.

El a explicat că la Voroneț se vor executa lucrările de asfaltarea după finalizarea lucrărilor pentru utilități.

„Nu e normal să asfaltezi străzile și după aia să le spargi”, a spus primarul.

El a subliniat că lista de obiective finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”  arată că Primăria Gura Humorului are și banii necesari și pentru asfaltarea străzilor, pentru realizarea podului de legătură la grădiniță, pentru modernizarea tuturor intersecțiilor.

„Fluidizarea circulației până se va termina centura este în sarcina noastră”, a declarat Ursaciuc.

El a mai spus că este încântat că Guvernul României are prevăzuți bani pentru centura ocolitoare de la Gura Humorului și că toată lumea a conștientizat că este foarte importantă această variantă de ocolire.

„Centura ocolitoare nu poate fi gestionată de Primăria orașului Gura Humorului tocmai pentru că trece prin trei localități. Am avut discuții și am primit de la președintele Consiliului Județean, domnul Gheorghe Flutur, posibilitatea de a discuta și prelua pe cei care au realizat studiul de fezabilitate astfel încât această centură să deranjeze cât mai puțin activitatea turistică, economică și ecologică a acestui oraș. S-au găsit trei variante pe care cei care vor proiecta vor decide care din ele, dar oricare din cele trei variante nu împietează în dezvoltarea turistică, în activitatea economică și în starea de bine a cetățenilor acestui oraș”, a spus Ursaciuc.


Intră acum și în grupul de