Cluburile si restaurantele sucevene se bat in oferte de Revelion


Intră acum și în grupul de

Noaptea magică care face trecerea spre anul 2011 se apropie cu paşi repezi, iar pentru cei care nu s-au decis încă unde vor petrece Revelionul, NewsBucovina.ro face o trecere în revistă a ofertelor în care se întrec restaurantele, pub-urile şi cluburile sucevene. Contra unei sume cuprinsă între 95-280 de lei/persoană, locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ pot opta fie pentru un Revelion tradiţional, fie pentru unul cât mai sofisticat, în funcţie de preferinţe şi, bineînţeles, de buzunar.

Astfel, celor care doresc să-i prindă noul an într-o atmosferă elegantă şi rafinată, Restaurantul Old Times le pune la dispoziţie un meniu tradiţional compus din muschiuleţ afumat, tobă, caltaboş, kaiser, cârnaţi de casă, brânză fetta, roşie, ceapă roşie, aperitiv urmat de savoarea unui rasol de pui cu hrean, sărmăluţe în cuib cu bacon afumat, mămăliguţă, smântână şi ardei iute, friptură de purcel împănată cu cârnaţ de casă, cartofi ţărăneşti şi murături asortate, dar şi o ciorbiţă de cocoş cu tăieţei de casă. Desertul fresh va consta într-o salată de fructe proaspete cu îngheţată. Invitaţii se vor putea bucura şi de vinul casei, ţuică şi afinată, totul la preţul de 160 lei/persoană. Ambientul va fi asigurat de formaţie, tombolă, organizatorii promiţând şi multe alte surprize! Pentru relaţii şi rezervări sucevenii au la dispoziţie nr. de telefon: 0230/510.150 sau 0743/ 680.777.

Restaurant/hotel Continental pregăteşte un Revelion plin de mister în Orient Express oferind invitaţilor, la cumpăna dintre ani, atracţia unui open bar cu băuturi alese: Kir Royale, Angry German, Soft Serbian, Turk’s Blood şi un meniu sofisticat care constă în: limbă de vită afumată cu sos remoulade, barchete de andive cu piept de pui, roşii cherry cu cremă Roquefort, rulouri din hering marinat şi măsline, coşuleţe balcanice din castravete cu somon, avocado cu cremă de şuncă, file de somon caramelizat pe pat de linte verzi, cupă de şampanie servită afară în faţa artificiilor, piramida de şampanie la miezul nopţii, raţă stropită cu sos de piersici, suc de portocale şi legume sauté, muşchi de porc bavarez cu varză roşie şi cartofi gauffre, asortiment de mini prăjituri la desert şi Tort Orient Express. La toate acestea se adaugă cafeaua turcească servită cu rahat turcesc, vin alb şi vin roşu. Cei care acceptă provocarea şi aleg să-şi petreacă Revelionul în Orient Express trebuie să scoată din buzunar 279 lei/persoană. Pentru detalii, cei interesaţi pot apela nr. de telefon 0372/304.904.

Restaurant Da Vinci pregăteşte cele mai apetisante gustări din bucătăria italiană. Într-o atmosferă deosebită, garantată de Deejay Papa Jacky, clienţii ”Da Vinci Ristorante” se vor bucura în noaptea de Revelion de un antreu uşor, pregătit special: cupe de grapefruit cu cocktail de creveţi, salată de caracatiţă cu cartofi, bigne umpluţi cu brânză proaspătă, pateu de raţă cu portocale, prosciuto e melone, boconcini mozzarella e pomodorini. Felul principal constă în medalioane de somon cu piper verde şi salată de portocale şi genunchi de porc cu varză şi piure de fasole albă. Tortuk “Buche de Noel”&Fructe reprezintă desertul special pregătit pentru serbarea cu fast a trecerii dintre ani. Pe parcursul întregii seri, sucevenii vor dispune de un open bar cu: Whisky Jameson, Vodca (Finlandia), Gin, Campari (orange) 250 ml/persoana, Vin alb/roşu, bere, răcoritoare, apă şi cafea, şi nu în ultimul rând şampanie… totul la discreţia oaspeţilor.

“Răsfaţă-te ca o adevărată vedetă în noaptea trecerii dintre ani” este sloganul cu care îşi atrage clienţii, de Revelion, Hollywood Sushi Bar& Restaurant. Serviciile oferite pentru noaptea dintre ani constă în servirea unui platou special pregătit de bucătarul venit de pe meleaguri asiatice, conţinând numai delicatese, respectiv un bufet suedez pe gustul tuturor având o multitudine de gustări speciale, specialităţi chinezeşti, fructe şi deserturi de-a dreptul delicioase. O şampanie la fiecare 4 persoane şi un spectacol cu foc de artificii care va avea loc la ora 00:00, precum şi un program artistic specific nopţii de Revelion cu o multitudine de invitaţi, urători şi mascaţi, de toate acestea se pot bucura cei care aleg să îşi petreacă noaptea dintre ani la “Hollywood Sushi Bar&Restaurant”. De asemenea, vor fi organizate concursuri cu premii şi surprize din partea casei şi se va dansa pe cea mai bună muzică, totul contra sumei de 95 RON. Pentru relaţii şi rezervări sucevenii au la dispoziţie următorul număr de telefon: 0755/ 571.749

Pub Giovani propune pentru Revelion 2011 un meniu sofisticat şi un Dj surpriză, distracţie care se ridică la 150 lei/persoană. Organizatorii asigură că aperitivul rece va încânta printr-o serie de delicii precum: melone învelit în şuncă de Parma, frigărui Capresse cu mozzarella boconcini şi roşii cherry, minitarte cu cremă de gorgonzola şi nuci, rulou din medallion de porc umplut cu cabanos, rulou de pui cu ficăţei şi hribi, alături de un preparat din peşte ce va conţine: file de şalău cu sos mediteranian, legume nature (broccoli, morcov, dovlecei, cartofi), un preparat din carne – rulou de curcan la cuptor cu sos de legume şi vin, alături de cartofi la cuptor. Nu este uitat nici desertul, care constă în tort sau prajitură specială de revelion. Băuturile se pot consuma la alegere – 250 ml de Jack Daniels sau Finlandia, o răcoritoare Pepsi sau Mirinda, vin şi apă plată la discreţie (vinul casei roşu şi alb). Invitaţii speciali care vor întreţine atmosfera vor fi Gina şi Formaţia, alături de un Dj surpriză. Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0742/700.800 sau 0752/233.133

Club Babylon Suceava pune la bătaie pentru Revelionul 2011 câte un bon de consumaţie în valoare de 50 de lei. Mâncarea se poate comanda de la restaurantele cu care clubul are contract. Pentru informaţii şi rezervari, petrecăreţii pot suna la numărul de telefon: 0752/794.225

Muzică şi voie bună, asta pregăteşte în noaptea dintre ani Restaurantul Padrino. Oferta de Revelion constă într-un aperitiv festiv (ruladă de pui, ruladă de porc, coșulețe fantezie, brânzeturi și preparate din carne), ruladă din piept de curcan în sos de smântână cu stafide și garnitură de orez, evantai de prăjituri de casă (cinci sortimente), băutură în valoare de 80 de lei şi șampanie din partea casei, totul la preţul de 199 lei / persoană.

Şampanie din partea casei promite şi Office´s Club sucevenilor care vor alege această locaţie la cumpăna dintre ani. Contra sumei de 149 lei/persoană, clubul oferă clienţilor posibilitatea alegerii unui meniu ce conţine: aperitiv festiv (ruladă de pui, ruladă de porc, coșulețe fantezie, brânzeturi și preparate din carne), evantai de prăjituri de casă (cinci sortimente), băutură în valoare de 90 de lei.

Întrucât la Complexul Zamca s-au ocupat deja toate locurile pentru Revelionul 2011, măcar pentru a satisface curiozitatea unora, informăm că tariful pentru această seară festivă se ridică la 225 lei /persoană, în care sunt incluse un meniu rafinat, muzică live şi invitaţi supriză. Opţional, contra sumei de 80 de lei/persoană, amatorii au putut opta şi pentru Carnavalul din prima zi a lui 2011.


Intră acum și în grupul de