Gama larga de ghiduri pentru parinti la „Targul de carte”


Intră acum și în grupul de

Ediţia de primăvară a „Târgului de carte” desfăşurat zilele acestea la Suceava vine în întâmpinarea părinţilor sau viitorilor părinţi cu o gamă variată de volume care conţin sfaturi utile pentru creşterea sănătoasă, armonioasă a propriului copil, alături de cele mai atractive oferte de preţ.

Astfel, târgul oferă proaspetelor, precum şi viitoarelor mămici o paletă variată de cărţi dedicate atât evoluţiei sarcinii, cât şi pregătirii ulterioare pentru naşterea, respectiv pentru îngrijirea corectă a micuţului în primii ani de viaţă. În acest sens, pot fi consultate volumele: “Sarcina ta pas cu pas”, de Tori Kropp (Ghid complet pentru viitorii părinţi), Editura Polirom, care se vinde la preţul de 25 lei (redus de la 29,95lei). În aceeaşi serie se regăseşte şi volumul “Universul de mişcare al copilului mic – 0-3 ani”, semnat de Constantin Albu, Adriana Albu şi Alis Vişan (29,90 lei, redus de la 34,95 lei), “Ghidul complet al îngrijirii copilului – 0-5 ani”, de Lilian Leistner, Editura Niculescu (29,90 lei, redus de la 34,88 lei).

Acestora li se alătură: “Avem un copil – 0-3 ani” (Ghid practic complet pentru părinţi), de Grazia Honegger Fresco, Editura All (85,00 lei, redus de la 99,90 lei), “Îngrijirea sugarului şi a copilului” (Absolut necesar oricărui părinte), de Dr. Spock, Robert Needlman, Editura All (50,00 lei, redus de la 59,00 lei), “Mama şi pruncul”, de Marian Ciobanu, Editura Medicală, care se vinde la set împreună cu volumele “Copilul nostru” şi “Adolescenţii”, la preţul de 110 lei, sau de 50,00 lei bucata, “Copilul fericit” (Ghid practic pentru mămici şi tătici), de Giuseppe Ferrari, Editura Corint (34 lei, de la 39,90 lei), “Mama fericită” (501 întrebări şi răspunsuri), de Giuseppe Ferrari, Editura Corint (34 lei, de la 39,90 lei), “Limbajul secret al bebeluşilor”, de Sally&Edwin, Editura Litera Internaţională (42 lei, de la 49,90 lei).
Printre volumele care nu ar trebui să lipsească din biblioteca unor părinţi responsabili, se numără: „Enciclopedia sănătăţii copilului”, scrisă de Dr. Gunhild Kilian-Kornell şi Dr. Annette Eiden, Editura Niculescu (33 lei, de la 39,24 lei), respectiv „Primul ajutor pentru sugari şi copii”, Editura Aquila (43 lei, redusă de la 49,90 lei).

Şi pentru că o creştere sănătoasă se bazează în primul rând pe alimentaţie, „Târgul de carte” vine în întâmpinarea acestui aspect cu o serie de reţetare pentru cei mici, cuprinse în volumele: „400 de reţete culinare pentru copilul tău – 0-3 ani”, de Laurenţiu Cernăianu, volum tipărit la Editura All (25,50 lei, redus de la 29,90 lei), „Alimentaţia copilului de la naştere la 3 ani” (conţine peste 350 de reţete), de Ruth Yaron, Editura Litera Internaţional (34 lei, redus de la 39,90 lei), „Carte de bucate pentru copii (6-18 luni)”, de Lisa Barnes, Editura Corint (66 lei, de la 77,50 lei).

Părinţii care doresc să păstreze vie în amintire imaginea copilului nou-născut, ora, data, locul în care s-a născut, oamenii care le-au fost alături la eveniment, prima băiţă, schema arborelui genealogic, pot opta pentru unul dintre albumele ilustrate, cu spaţii libere pentru fotografii şi scris: „Albumul bebeluşului meu” (pentru fetiţe pe roz, respectiv pentru băieţei pe albastru), tipărite de Editura Litera Internaţional, care se găsesc la târgul de carte la preţul de 38 lei (redus de la 44,90 lei), „Albumul bebeluşului meu”, ilustraţii de Joelle Boucher, Editura Corint Junior (38 lei, de la 44, 90 lei), sau „Albumul bebeluşului”, Editura Teora (49,90 lei).

Pe lângă acestea, „Târgul de carte” aduce în atenţia sucevenilor cele mai căutate bestseller-uri ale ultimilor doi ani, şi nu numai, printre care se regăsesc şi pachete promoţionale: „În căutarea timpului pierdut”, de Marcel Proust, set de 6 volume, la preţul de 127 lei (redus de la 150 lei), sau „Jurnalele vampirilor”, de L.J.Smith, 4 volume („Trezirea”, „Lupta”, „Furia”, „Reuniunea”), toate la preţul de 84,90 lei (reduse de la 99,90 lei).

„Târgul de carte” îi aşteaptă zilnic pe suceveni în incinta Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, pentru a consulta cele 4000 de titluri trimise de 30 de edituri din toată ţara, adunând laolaltă autori celebri, bestseller-uri şi cele mai atractive reduceri, de la 10%, până la 80%, volumele fiind dedicate unei game variate de domenii.


Intră acum și în grupul de