PNL Suceava are talent la schimbat presedintii pe banda rulanta


Intră acum și în grupul de

Proaspătul lider al organizaţiei municipale de tineret a PNL Suceava, Lucian Dobre, un cunoscut tânăr de afaceri din municipiul reşedinţă de judeţ a fost schimbat din funcţie zilele trecute. Surse din partid susţin că renunţarea la „serviciile lui Dobre” s-a făcut după ce acesta a avut un schimb consistent şi dur de replici cu preşedintele organizaţiei judeţene Alexandru Băişanu, căruia, este ştiut, nu îi place să fie contrazis, sub nici o formă, nici măcar cu argumente solide.

Cum Lucian Dobre este o fire mai bătăioasă, s-a ajuns la dispute verbale după care a venit şi demisia.

Lucian Dobre a refuzat să comenteze prea multe despre incidentul avut cu Băişanu, însă a lăsat să se înţeleagă că nu putea accepta îndeplinirea de ordine care vin în contradicţie cu statutul de membru al TNL şi sunt inacceptabile pentru un lider al organizaţiei de tineret, pe care o conducea.

Deocamdată, tânărul ex-preşedinte nu a luat vreo decizie în legătură cu viitorul său politic.

Preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a PNL, dl Andrei Titi, nu a putut fi contactat telefonic pentru a afla o poziţie oficială în legătură cu acest subiect.

Surse din PNL Suceava ne-au declarat sub protecţia anonimatului că liderii organizaţiei de seniori doresc să numească la conducerea organizaţiei de tineret un tânăr angajat al firmei preşedintelui organizaţiei municipale Marius Zmău, un om de încredere al acestuia.

Reamintim că Marius Zmău este cumătrul lui Băişanu, om de încredere al acestuia şi a fost ales preşedinte în cursul anului trecut.


Intră acum și în grupul de