Recital extraordinar Ilinca Dumitrescu la Auditoriumul Joseph Schmidt al Universitatii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Auditoriumul Joseph Schmidt al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, va găzdui vineri 3 iunie, de la ora 19:00, un recital extraordinar susţinut de pianista Ilinca Dumitrescu, anunţă reprezentantul cultural al instituţiei sucevene de învăţământ superior, Cristina Lauric. Potrivit acesteia, pianista care a concertat în 40 de ţări şi 33 de capitale ale lumii îl va avea ca invitat special pe Vasile Macovei, prim fagotist solist al Operei Naţionale din Bucureşti.

Cristina Lauric precizează că seara culturală este dedicată memoriei compozitorului Ciprian Porumbescu, în program fiind cuprinse lucrări ale componistului bucovinean, precum şi ale lui Robert Shumann, Frederic Chopin, Camille Saint-Saens, Heitor Villa-Lobos, Paul Constantinescu, Ion Dumitrescu.

Costul unui bilet pentru locurile din sala este de 10 lei, iar pentru loja 5 lei, mai informează reprezentantul cultural al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, menţionând că informaţii referitor la modalitatea de procurare a tichetelor pot fi obţinute la numerele de telefon 0742 242 281 şi 0745 304 871.

Manifestarea care se va desfăşura la Auditoriumul Joseph Schmidt este organizată de Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava în colaborare cu Fundaţia “România de Mâine” şi Televiziunea “România de Mâine”.


Intră acum și în grupul de